fbpx

Prieteniile adevărate încep… pe platoul de filmare. Amicii de la Hollywood care s-au cunoscut în timp ce jucau roluri celebre

Ziua Prieteniei, marcată astăzi, nu este o simplă sărbătoare pentru protagoniștii acestui articol, ci un motiv în plus a-și spune încă o dată cât de importanți sunt unii pentru ceilalți. Aceștia au împărțit emoții pe platourile de filmare, iar de atunci au rămas nedespărțiți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nicole Kidman și Naomi Watts

Cele două s-au cunoscut în timpul unui casting, însă concurența pentru a juca un rol într-un spot publicitar nu a devenit piedică prieteniei lor. Actrițele sunt apropiate, iar presa vehicula că atunci când fiecare dintre ele se despărțea de iubit, cealaltă se muta la ea pentru o perioadă scurtă, astfel încât amica să nu se simtă singură.

Foto: perfecte.md

Bad Pitt și George Clooney

Celebritățile au făcut cunoștință când jucau în Ocean’s Eleven. Legătura lor este una strânsă, iar în perioada divorțului lui Brad Pitt de Angelina Jolie unele voci declarau că Clooney i-ar fi organizat o vacanță amicului său, pentru a-l împăca cu Jennifer Aniston, fosta lui iubită.

Foto: romaniatv.net

Jennifer Aniston și Courtney Cox

Actrițele au făcut cunoștință pe platoul de filmare a serialului Friends. De atunci, ele sunt de nedespărțit, petrec împreună weekendurile și chiar au fost surprinse în vacanțe comune.

Foto: ProTV

Russell Crowe și Hugh Jackman

Cei doi nu se cunoșteau, însă Russel Crowe, fiind entuziasmat de jocul actoricesc a lui Hugh Jackman, care nu era încă prea cunoscut, l-a recomandat unor producători. De atunci a început prietenia lor, care durează deja 15 ani.

Foto via Pinterest

Ben Affleck și Matt Damon

Starurile s-au mutat împreună din Boston la Los Angeles și au închiriat un apartament în doi atunci când abia făceau primii pași la Hollywood. Se pare că prietenia lor a rezistat în timp, iar actorii chiar au reușit să își consolideze și relațiile de afaceri, creând împreună o companie de producție.

Foto: monden.ro

Articole asemănătoare

Back to top button