fbpx

Pentru ce ar plăti o avere Cristiano Ronaldo? Răspunsul surpinzător pe care l-a oferit

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai populari sportivi ai Planetei, dar portughezul a ajuns să nu se mai bucure de faimă. În cadrul unul interviu acordat după revenirea lui Manchester United, fotbalistul care a cucerit cinci cinci Baloane de Aur a fost întrebat „cum e să fii Cristiano Ronaldo?”, iar răspunsul său a fost pe cât de scurt, pe atât de surprinzător: „Plictisitor”, transmite DigiSport.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De asemenea, Cristiano Ronaldo a prezentat și o parte negativă a popularității sale.

„Când notorietatea ta crește, totul este frumos. Ești faimos, ești un fotbalist fantastic, câștigi trofee, ești pe prima pagină a ziarului, apari la televizor. Însă, după atâția ani, vezi viața cu totul și cu totul altfel. Ai o iubită, ai copii, vrei intimitate, care nu mai există”, a recunoscut Cristiano Ronaldo.

În acest context, portughezul a recunoscut că lucrul pe care și-ar dori să-l cumpere, dacă ar fi posibil, este intimitatea.

„Aș plăti să-mi primesc intimitatea înapoi. Oamenii zic ‘ești bogat, ai mașini, ai bani, ai case’, însă nu asta este totul. Crede-mă, nu este deloc bine să fii prea faimos. Știi de câte ori am ieșit cu ai mei copii în parc în ultimii doi ani? Niciodată! Dacă merg în parc, oamenii încep deodată să se strângă.

Copiii ar deveni stresați, la fel și eu. Nu pot merge la un bar cu prietenii mei, pentru că știu că ei nu s-ar simți confortabil.Evit să fac lucrurile astea, pentru că oamenii din jurul meu ar deveni chiar mai stresați decât aș fi eu. Mă simt ca și cum aș fi tot timpul într-o cușcă, dar este prea târziu pentru a schimbe ceva”, a transmis Cristiano Ronaldo, potrivit Tuttosport.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button