fbpx

„Pare că se distrează; E jucăușă, are personalitate. Este în favoarea lor”. Noi reacții la piesa Eurovision a R. Moldova

Odată cu selectarea piesei care ne va reprezenta țara pe scena Eurovision de la Torino, apar tot mai multe reacții din partea internauților și a bloggerilor. Deși puțini cred că „Trenulețul” va apuca finala, unii susțin că piesa ar putea impresiona cu un show de zile mari pe scena de la Torino.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

„Îmi aduce aminte de acel unchi beat de la o nuntă care nu se oprește din a bea și ia microfonul și începe a face show. Nu este un potențial câștigător. Cred că nici nu se califica în finală. Cred totuși că se va poziționa mai bine ca Bulgaria în prima semi-finală. Are personalitate. (…) Această piesă nici nu este așa de originală. Fraza „Hey-ho” am auzit-o de sute de ori. Sună ca o piesă country tipică de nuntă. Vor trebui să facă ceva cu prestația scenică pentru a ridica potențialul piesei. Videoclipul are o calitate cinematică.

Este jucăuș, are personalitate. Vedem personalitatea și aici (se referă la prestația de la Selecția Națională). Asta este în favoarea lor. Din punct de vedere muzical este praf. Nu prevăd un punctaj mare din partea juriului, dar asta este Moldova. Moldova știe cum să aducă ciudatul la Eurovision, știe cum să facă lumea să vorbească și să se califice în finală. Trebuie să facă ceva nebun pentru a face lumea să vorbească”, este părerea unui blogger de Wiwibloggs.

„Pare că se distrează. Mă face și pe mine să dansez. Cu toții se sincronizează și repet, pare că se simt bine pe scenă. Piesa nu este chiar pe placul meu. „Hey-ho, let`s go, folklore and rock and roll”. Aud folclorul din piesă. Par oameni de treabă și va fi distractiv să îi întâlnim în Italia. Nu cred că piesa este pentru mine. Îmi aduc aminte de alte reprezentări ale Moldovei din trecut.. am avut în 2018 – DoReDos, a căror piesă a fost distractivă și ciudată, 2019 cu Ana Odobescu – mi-a plăcut mult, 2020 – cu piesa Nataliei, Sugar care a fost distractivă. Toate mi-au plăcut, au fost diferite. Nu știu ce să cred despre această piesă. Este tot ce am de spus despre „Trenulețul”, zice o altă blogegriță.

Articole asemănătoare

Back to top button