fbpx

Pandemia, bat-o vina! Anunțul organizatorilor concertelor lui LP și Okean Elzy și a festivalului Balkan Nights

Concertele pe care LP și Okean Elzy urmau să le susțină la Chișinău în această toamnă au fost amânate. Anunțul a fost făcut de către compania organizatoare a evenimentelor, „Suhih Prod.”, care afirmă că „ultimele trei săptămâni au fost printre cele mai dificile” din practica companiei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Condițiile și cerințele în continuă schimbare pentru organizarea de evenimente în Moldova ne-au obligat să căutăm soluții pentru a păstra perspectiva organizării de concerte și a aduce o sărbătoare în țară. Am fost gata să cumpărăm teste din contul nostru, pentru a oferi tuturor accesul la eveniment.

Dar, în ciuda îndeplinirii tuturor instrucțiunilor dictate de situația epidemiologică din republică, în prezent a devenit imposibil să organizăm concerte la datele anunțate anterior. Speram sincer să dovedim că se poate „trăi ca înainte”, dar „ca înainte” este încă o perspectivă”, se arată într-o adresare a companiei.

„Vânzările de bilete pentru toate concertele noastre din septembrie și octombrie au fost oprite acum. Suntem în discuții cu artiști pentru a stabili noile date. Muzicienii continuă să rămână alături de noi și așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu publicul.

Credem că situația epidemică se va stabiliza în curând și va fi posibil să se desfășoare activități sigure. Este posibil ca acesta să fie o sala nouă.

În acest moment dificil, este important să aveți grijă de voi și de cei dragi. În curând vom publica un algoritm, care garantează protecția drepturilor tuturor celor care au achiziționat un bilet la concertele LP (Laura Pergolizzi), Океан Ельзи și / sau festivalul Balkan Nights, cu participarea orchestrei Tharmis și Goran Bregovic”, se arată în comunicat.

Precizăm că concertul LP era programat la data de 28 septembrie, iar concertul trupei Okean Elzy – la 2 octombrie. Ambele evenimente urmau să aibă loc în parcul „La Izvor”.

Amintim că în prezent desfășurarea de evenimente cu participarea unor grupuri mari de oameni este interzisă pe teritoriul capitalei, prin decizia CNESP, având în vedere că mun. Chișinău se află în gradul roșu de alertă epidemiologică.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button