fbpx

Pandemia a schimbat topul orașelor în care se trăiește cel mai bine. Metropola care se află în capul listei

Localitățile europene „au căzut” în topul orașelor unde se trăiește cel mai bine. Se întâmplă în mare parte din cauza urmărilor pandemiei și a restricțiilor impuse.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Metropola Auckland din Noua Zeelandă este prima în listă. Aceasta este urmată de orașul Osaka din Japonia și localitatea australiană Adelaide.

De menționat este că, pe lângă două poziții ocupate de Elveția (Geneva și Zurich), celelalte dintre primele 10 locuri în clasament aparține Australiei (Brisbane, Melbourne, Adelaide și Perth), Japoniei (Tokyo și Osaka) și Noii Zeelande (Aukland și Wellington). Pe de altă parte, mari orașe europene au pierdut cele mai mutle puncte timp de șase luni.

Bunăoară, au coborât de pe poziții metropolele germane Hamburg, Frankfurt și Dusseldorf. La fel, și capitalele Italiei, Greciei și Cehiei au un scor mult mai mic. S-au mai schimbat negativ și pozițiile orașului Montreal din Canada și Dublin din Irlanda.

La celălalt capăt al listei se află Damasc. Potrivit cercetării, orașul este dificil pentru trai din cauza războiului care macină de ani Siria.

Articole asemănătoare

Back to top button