fbpx

O nouă provocare pentru prințul Harry și Meghan Markle. Devin protagoniștii unui serial pe Netflix

Netflix a anunţat despre realizarea primul serial cu prințul Harry Meghan Markle. Este vorba despre o producție care va relata poveștile sportivilor de la Invictus Games.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru ei va fi lansat un program numir „Heart of Invictus” (tr. red.: Inima Invictus). Filmul va fi creat în parteneriat cu Archewell Productions, companie deschisă de cuplu după renunțarea la calitatea de membri cu roluri active în casa regală britanică.

„Seria va oferi comunităţilor din întreaga lume o perspectivă către poveştile emoţionante şi înălţătoare ale acestor concurenţi pe drumul lor către Olanda”, spune într-un interviu prinţul Harry.

Regizor va fi Orlando von Einsiedel, iar producătoare – Joanna Natasegara. Conform Agerpres, care face referire la DPA, cei doi au luat anterior Oscarul pentru un alt documentar.Jocurile Invictus sunt o competiție sportivă înfiinţată în 2014 de prinţul Harry şi reprezintă o modalitate de a ajuta militarii răniți pe front, sprijinindu-le reabilitarea şi oferindu-le o nouă viaţă prin sport post-conflict.

Jocurile Invictus se desfășoară în Olanda și adună foști militari, care au devenit invalizi în urma activității de serviciu. Din cauza pandemiei, ediția din 2020 a competiției a fost amânată  pentru 2022.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button