fbpx

O jurnalistă a aflat de la o telespectatoare că are cancer. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis femeii

O jurnalistă din Florida a fost atenționată de o telespectatoare că ar putea fi bolnavă de cancer. Femeia a văzut o umflătură la gâtul prezentatoarei și i-a scris un e-mail.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce a consultat un doctor care i-a confirmat diagnoza și i-a oferit indicații pentru intervenție și tratament, vedeta de televiziune i-a mulțumit femeii care a avertizat-o, transmite BBC. Aceasta a relatat pe o pagină de pe rețelele de socializare un mesaj în care a povestit despre situația creată și i-a transmis un mesaj femeii care a avertizat-o.

„O telespectatoare mi-a trimis un e-mail luna trecută. A văzut o umflătură pe gâtul meu. A spus că îi amintea de situația ei. Avea cancer. S-a dovedit că și eu am. Dacă nu aș fi primit niciodată acest e-mail, nu mi-aș fi sunat niciodată medicul. Cancerul ar fi continuat să se răspândească. Este un gând înspăimântător și umilitor. Îi voi fi pentru totdeauna recunoscătoare femeii care mi-a trimis acel e-mail. Nu avea obligația de a face asta, dar oricum a făcut-o. Asta înseamnă să fii de partea cuiva”, a scris jurnalista.

Prezentatoarea urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Doctorii urmează să îi înlăture tumoarea, glanda tiroidă și ganglionii limfatici.

Nu este primul caz când fanii atenționează persoanele celebre despre astfel de probleme. Bunăoară, în 2018, telespectatorii au avertizat un sportiv de la clubul de fotbal Liverpool că ar putea avea o cancer, iar în 2013, un prezentator american a fost avizat să facă investigații medicale la glanda tiroidă.

Articole asemănătoare

Back to top button