fbpx

Model brazilian supraponderal, interzis la zbor cu Qatar Airways: „Au zis că sunt prea grasă”

Influencerița Juliana Nehme, în vârstă de 38 de ani, a acuzat compania aeriană din Orientul Mijlociu că a discriminat-o din cauza dimensiunii sale, spunând că a fost oprită să se îmbarce într-un zbor către Brazilia natală, deoarece era prea „grasă” pentru locul ei, transmite Adevărul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În replică, Qatar Airways a spus că tânăra a fost „extrem de nepoliticoasă și agresivă cu personalul de check-in”.

„Pasagerul în cauză de pe aeroportul din Beirut a fost inițial extrem de nepoliticos și agresiv cu personalul de check-in, atunci când unul dintre membrii ei de călătorie nu a prezentat documentația PCR necesară pentru intrarea în Brazilia. În consecință, securitatea aeroportului a fost solicitată să intervină, deoarece personalul și pasagerii erau extrem de preocupați de comportamentul e”, a spus un purtător de cuvânt al companiei aeriene.

Într-o postare pentru cei 118.000 de urmăritori pe Instagram, Juliana a spus că nu i s-a permis să se îmbarce pe zborul ei de la Beirut la Doha pe 22 noiembrie, din cauza dimensiunii ei.

Prezentând politica sa, Qatar Airways a spus că orice pasager „care împiedică spațiul unui coleg de călătorie și nu își poate asigura centura de siguranță sau își poate coborî cotierele poate fi obligat să achiziționeze un loc suplimentar atât ca măsură de siguranță, cât și pentru confortul și siguranța tuturor pasagerilor”

Acest lucru, a spus compania aeriană, este în conformitate cu practica industriei și cu majoritatea celorlalte companii aeriene.

Nehme fusese în vacanță în Liban cu familia ei și sosise fără probleme în țară prin Air France, le-a spus ea miilor de urmăritori.

Juliana a spus că Qatar Airways nu s-a oferit să-i ramburseze cele 830 de lire sterline pe care le plătise pentru biletul ei. În schimb, a susținut ea, compania aeriană a spus că trebuie să cumpere un bilet la clasa întâi, care are locuri mai mari, pentru 2.480 de lire sterline.

Ea a rămas în Liban cu mama ei, în timp ce sora și nepotul ei s-au întors acasă, însă presa britanică scrie că Juliana și-ar fi cumpărat un bilet pentru data de 24 noiembrie.

Articole asemănătoare

Back to top button