fbpx

Mark Stam spune că nu a primit cadouri de la Moș Crăciun în copilărie. „Atunci când ne-am europenizat, eram deja mare”

Mark Stam spune că nu a primit cadouri de la Moșul cel bun în copilărie. Artistul a povestit într-un scurt interviu oferit pentru libertatea.ro că pe vremea când era mic nici nu se obișnuia să se ofere cadouri de Crăciun.

Mark Stam a relatat că darurile se ofereau de Revelion și îi pare rău că nu a putut primi două cadouri, așa cum se întâmplă acum. Totuși, atunci când Moșul a început să vină și pe la noi, artistul era deja mare ca să primească daruri.

„Nu primeam cadouri de Crăciun pentru că, atunci când noi ne-am „europenizat”, 25 decembrie a devenit simbol al Crăciunului și reprezenta dăruirea cadourilor, eu deja eram mare și nu am mai apucat să primesc cadouri de la Moș Crăciun. La noi se dăruiau de Anul Nou, în noaptea de 31 decembrie. Primeam doar o singură dată, doar pe rit vechi. M-aș fi bucurat eu să primesc de două ori, dar de unde”, a spus cântărețul.

În același timp, artistul a precizat că după ce se termină sărbătorile în România, ar putea să revină acasă să sărbătorească Crăciunul pe rit vechi cu familia.

Articole similare

Back to top button
Close