fbpx

Mâncatul rapid dublează riscul de colesterol ridicat. Cât timp ar trebui să stăm la masă

Mâncatul alimentelor mai încet are un efect benefic: după 20 de minute, riscul de colesterol ridicat scade chiar şi la obezi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Uneori, încet este mai bine. Principiul se aplică şi meselor noastre. După mesele lungi de petrecere, există un obicei bun de păstrat: acela de a te linişti când mănânci, şi nu doar pentru plăcerea de a fi în compania cuiva, ci mai ales pentru sănătate.

Un nou studiu publicat în Journal of Translational Medicine confirmă că perioadele prelungite în care eşti la masă pot contribui la reducerea riscului de a dezvolta colesterol ridicat.

Potrivit rezultatelor, după 20 de minute, riscul de colesterol ridicat scade chiar şi la obezi – relatează Mediafax.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button