fbpx

Lunohod revine în politică! Motanul vrea să devină președinte și te îndeamnă să îl susții

Motanul Lunohod revine în politică. De această dată mustăciosul tinde să ocupe fotoliul de președinte a țării. Așadar, el consideră că este candidatul cel mai potrivit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Lunohod declară că moldovenii au nevoie de un Președinte #CuMinte, care să fie privit cu încredere și promite să fie alături de oameni la bine și la greu.

„Eu nu mă tem de oameni. Mie îmi place să fiu parte din viața lor. De asta, nu o să mă ascund după pază, mașini blindate, clădiri imense. Eu am venit dintre oameni și vreau să fiu printre ei. Aproape, alături. Eu nu fur și nu voi fura. Puțină mâncare, grijă și atenție… și îmi este suficient.

Eu nu îi iubesc pe cei care fură, de asta, voi condamna acest comportament și pune presiune publică, ca hoții să meargă la pușcărie. Nu, eu nu îi pot închide. Dar pot cere în fiecare zi o justiție corectă. Și credeți-mă, mai mare armă decât cuvintele nu există.

Eu nu am buzunare și nu am nevoie să le umplu cu bani veniți din contrabandă, trafic de influență și alte ilegalități.

Eu voi câștiga atenția și dragostea partenerilor externi. La toți, nu selectiv. Eu sunt frumos și plăcut, de asta, ei își vor dori să stăm la o masă. Din această relație vom avea de câștigat. Pentru că fără suportul lor, fără investițiile străine și cel mai important, fără recunoaștere internațională…nu ne vom mișca din sărăcia în care suntem. (…)”, spune Lunohod.

Totodată, candidatul atenționează moldovenii că este început de campanie, iar cei care promit râuri de miere și ciocolată, în spate se bat pentru bani, funcții și putere. Așadar, Lunohod îi îndeamnă pe toți să îl susțină în această campanie electorală.

Articole asemănătoare

Back to top button