fbpx

Iubiți-vă, oriunde ați fi! ZUGO recomandă 10 locuri unde puteți petrece cu omul drag Ziua Îndrăgostiților

Nu aveți încă planuri pentru ziua când peste tot zăriți inimioare și nici nu ați decis unde să mergeți cu omul drag? ZUGO vă vine în ajutor și vă recomandă câteva idei unde să petreceți liniștit Ziua Sfântului Valentin, să vă plimbați și poate chiar să găsiți un loc ascuns de ochii lumii pentru săruturi. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Nu uitați că weekendul este geros. Așadar, dacă ieșiți la plimbări, aveți mare grijă să vă îmbrăcați bine, dar și să vă încălziți cu multe îmbrățișări tandre.

Locul unde v-ați întâlnit sau care are semnificație deosebită pentru voi doi

Cu siguranță fiecare cuplu are un locușor unde s-au întâmplat lucruri memorabile. Fie că este vorba despre spațiul unde a avut loc prima întâlnire, primul sărut sau unde pur și simplu acolo au petrecut momente frumoase și ar vrea să revină. Așadar, ce ar fi să evadați din nebunia vitrinelor decorate cu inimioare acolo unde inima tresare ca pe vremuri?!

Iubire sarut horoscop
Foto simbol: wonderwardrobes.com

Amintiți-vă momentele „glorioase” ale copilăriei

Dacă sunteți încă la începutul relației și nu vă cunoașteți atât de bine, ar fi drăguț să aflați unde a copilărit fiecare și ce șotii a făcut. Pe lângă faptul că veți petrece timpul împreună și veți cunoaște mai bine partenerul, cel mai probabil amintirile vă vor trezi amuzament și vor crea dispoziție bună.

(re)Descoperiți Moldova

Chiar dacă nu puteți călători prea mult în afara țării, aveți acces nelimitat la escapade în interiorul ei și puteți descoperi împreună cu omul drag locuri frumoase, de care nici nu ați bănuit. Când ați fost ultima dată pe malul Răutului, la Năslavcea sau la Suta de Movile? Apropo, de Ziua Îndrăgostiților o parte din Republica Moldova „poartă straie albe”, iar peisajele vă pot tăia răsuflarea.

Foto simbol: 1daytrip.files.wordpress.com

Dormiți în sânul naturii

Și dacă tot porniți în călătorii, iar afară se prevede ger, să știți că avem zeci de pensiuni în sânul naturii, unde vă puteți opri pentru a vă încălzi și a petrece o seară romantică, departe de aglomerație. Unele vă propun să dormiți la poalele dealurilor, altele – în mijlocul pădurii, iar în funcție de vremea din localitatea unde vă aflați, ați putea să reușiți fie să va dați cu sania, fie să admirați stelele.

Împărtășiți pasiuni

Dacă împărtășiți aceleași pasiuni la doi, mergeți în spații care să vă ofere plăcere. Bunăoară, dacă sunteți tentați de arme, treceți pe la tir, paintball sau trageți împreună cu arcul. Sunteți pasionați de pictură – vizitați un atelier unde să creați împreună propriul tablou. Iubiți cafeaua – înscrieți-vă la un masterclass de preparare!

cuplu horoscop
Foto simbol: seattlerefined.com

Trăiți clipa

Chiar dacă pare a fi ceva banal, se pare că am început să prețuim tot mai mult plimbările în perioada pandemiei. Găsiți cărărușe ale parcului pe unde trece mai puțină lume, organizați un quest pentru omul drag sau pur și simplu mergeți de mână agale și admirați tot ce vă înconjoară.

Luați persoana iubită de mână și mergeți la teatru

Actorii au pregătit programe speciale pentru săptămâna iubirii, însă nu uitați că în interiorul sălilor de spectacole (ca și peste tot, de altfel) trebuie să respectați măsurile de contracarare a pandemiei. Revenind la teatre, vedeți programul pe care ni l-au „șoptit” cei de la Eugene Ionesco AICI

Foto: Teatrul Național Eugene Ionesco

Când ați fost ultima dată la muzeu?

Dacă tot veți merge la plimbări și gerul vă pare prea crunt, în loc să intrați în restaurante aglomerate, deschideți ușa unui muzeu. Admirați operele de artă, împărtășiți împreună clipe, dar și impresii.

Nu vi se potrivește nimic? Atunci mergeți la shopping

Dacă sunteți de mult timp împreună, cu siguranță practicați deja cumpărăturile în doi. Deoarece se apropie primăvara, aveți ocazie în plus să treceți prin magazine, să schimbați garderoba sau să procurați ceva util pentru casă. Dar păzea de aglomerație!

Nu uitați că iubirea trebuie celebrată în fiecare zi. Indiferent de locul unde vă veți afla cu omul drag de Sfântul Valentin, dar și de cadourile pe care intenționați să vi le oferiți, mai importante sunt sentimentele și emoțiile trăite în doi.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button