fbpx

Guvernul anunță construcția un stadion cu o capacitate de 20-25.000 de locuri „și care va corespunde tuturor standardelor internaționale”

Prim-ministrul Dorin Recean a anunțat miercuri, 5 iunie, că Guvernul va construi un stadion național, detalii în acest sens urmând a fi prezentate săptămâna viitoare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Anunțul a fost transmis jucătorilor, antrenorilor și întregului staff al echipei naționale de fotbal, în cadrul vizitei pe care premierul a întreprins-o la Centrul de Pregătire a Selecţionatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă.

„Republica Moldova este una dintre puținele țări din Europa care nu are un stadion național. Este un angajament ferm al Guvernului și care presupune construcția unei arene moderne, de categoria 4 UEFA, cu o capacitate de 20-25 de mii de locuri și care va corespunde tuturor standardelor internaționale.

Săptămâna viitoare, Ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, și Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, vor prezenta mai multe detalii despre acest proiect important”, a spus șeful Executivului.

Articole asemănătoare

Back to top button