fbpx

foto | Trei trupe din Moldova vor lupta în această seară pentru trofeul POT Music. Câștigătorii își vor înregistra piesele într-un studiou profesionist

Au demonstrat în semifinale că sunt cei mai buni, iar în această seară trebuie să-și adune forțele pentru a triumfa în fața concurenților. Vorbim despre trei trupe de muzică din Moldova care își doresc cu ardoare să câștige trofeul POT Music. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primii finaliști sunt băieții de la „The Seventeens”, cei care au demonstrat în semifinala de pe 4 mai că sunt cei mai buni în ale cântatului.

Pe 11 mai, membrii trupei „Walking Through Ashes” au cântat cu tot sufletul, reușind să cucerească și să ajungă astăzi în marea finală.

Nu mai puțin au impresionat și membrii trupei „Roses for No One” din Comrat. Juriul, format din artiștii Lidia Scarlat, Serghei Iarovoi și Vitalie Colț, a apreciat energia tinerilor, piesa zvăpăiată și prestația scenică, motiv pentru care au acces în finală.

Astfel, cele trei trupe se vor lupta în această seară pentru trofeul POT Music și posibilitatea de a înregistra piesele proprii într-un studiou profesionist. Doritorii de a-i suține pot veni începând cu ora 17 în localul BandabaR.

De menționat că, în acest an concursul este la cea de-a 5-a ediție, fiind organizat încă din anul 2015 pentru a oferi șansa începătorilor de a urca pe scenă și de a arăta ce POT.

Articole asemănătoare

Back to top button