fbpx

foto | Știai că „Brad Pitt” este numele de scenă al actorului? Iată numele reale ale celor mai cunoscute celebrități de la Hollywood

Probabil vei fi surprins să afli că Brad Pitt, Meghan Markle sau Tom Cruise nu sunt decât nume de scenă sau, cel mult, doar o parte din identitatea lor. Fie că au dorit să-și schimbe total viața sau că au vrut să-și facă numele mai atractiv, mai multe vedete au recurs la această schimbare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată ce nume reale au câțiva dintre idolii tăi, pe care probabil nici nu le bănuiai:

1. Meghan Markle. Admirată pentru stil, naturalețe și cauzele în care se implică, fosta actriță nu a vorbit niciodată despre motivul pentru care nu folosește și al doilea prenume al ei – Rachel, la fel ca personajul pe care îl juca în serialul Suits.

Foto: Essence

2. Miley Cyrus. Când s-a născut, părinții ei au poreclit-o „Smiley”, care ulterior s-a transformat în Miley. De aici și numele de scenă. Numere real, însă, este – Destiny Hope Cyrus.

Foto: The Blast

3. Reese Witherspoon. Numele actriței care a câștigat nenumărate premii de-a lungul timpului este, de fapt, Laura Jeanne Reese Witherspoon. Reese este numele de familie pe care mama ei l-a avut înainte de a se căsători.

Foto: Showbiz Cheat Sheet

4. Brad Pitt. Deși nu diferă foarte mult de cel real, numele complet al actorului este William Bradley Pitt. Când vorbește cu anumite persoane, însă, starul s-ar prezenta cu numele William sau Bradley, potrivit presei americane.

Foto: us.hola.com

5. Gigi Hadid. Numele real al modelului de succes este Jelena Noura Hadid. „Mamei i se spunea Gigi când era mai mică decât mama ei, însă doar prin casă. Așa mi se spunea și mie când eram mai tânără și mi-a plăcut”, a dezvăluit Gigi pentru Vogue în 2015.

Foto: Glamour

6. Cardi B. Numele real al acesteia este Belcalis Almanzar. „Pe sora mea o cheamă Hennessy. Așa că toată lumea îmi spunea Bacardi și am început și eu să îmi spun așa”, a spus cântăreața.

Foto: The Blast

7. Julianne Moore. Numele real al actriței este Julie Anne Smith, dar pentru că – atunci când și-a început cariera – mai existau actrițe cu acest nume, ea și-a găsit altul: „Numele tatălui meu este Peter Moore Smith, iar al mamei Anne Smith, așa că eu am numele amândurora deoarece nu am vrut să rănesc sentimentele nimănui”, a spus Julianne.

Foto: Harper’s Bazaar

8. Katy Perry. Numele real al artistei este Katheryn Hudson și l-a făcut public atunci când și-a numit primul album – „Katy Hudson”.

Foto: Celebrity News

9. Rihanna. Numele complet al cântăreței este Robyn Rihanna Fenty. Aceasta a ales ca numele ei de scenă să fie așa, deoarece Robyn este numele unei artiste de origine suedeză.

Foto: Time

10. Vin Diesel. Acesta a fost numit la naștere Mark Vincent, dar a vrut să i se spună Vin, fiind o prescurtare de la Vincent, încă de când era bodyguard în New York. Iar Diesel – pentru că așa este considerat de prietenii lui – mereu energic.

Foto: Variety

11. Natalie Portman. Actrița a ales să folosească numele pe care l-a avut bunica sa înainte să se căsătorească și să își facă debutul pe marele ecran cu filmul The Professional. Numele ei real este, însă, Natalie Hershlag, iar ea și l-a schimbat deoarece a vrut să își protejeze familia.

Foto: Bustle

12. Tom Cruise. Numele lui real este Thomas Mapother IV, însă a ales pseudonimul Tom Cruise fiindcă credea că Mapother nu ar fi destul de atractiv.

Foto: BBC

13. Pink. Numele primit la naștere este Alecia Beth Moore.

Foto: The Blueprint

14. Snoop Dogg. Calvin Broadus este numele lui real. Dar se pare că și-a ales acest pseudonim pentru stilul său și muzica pe care o promovează.

Foto: Известия

15. Elton John. Numele său real este Reginald Kenneth Dwight, iar el a ales să i se spună Elton John deoarece și-a dorit să îi aducă un omagiu saxofonistului Elton Dea, cu care a și cântat, dar și trupei Long John Baldry, transmite elle.ro.

Foto: GRAMMY.com

16. Adele. Pe lângă Adele, ea mai are alte trei nume: Laurie Blue Adkins.

Foto: soyuz.ru

17. Lana Del Rey. Pe parcursul carierei muzicale, ea și-a schimbat de mai multe ori numele, cel real fiind Elizabeth Woolridge Grant. La început, ea a ales pseudonimul de Lizzy Grant, iar ulterior s-a reinventat.

Foto: Интернет-издание «Сова

Articole asemănătoare

Back to top button