fbpx

foto | Respiră aer curat și menține-ți corpul sănătos: Cinci locuri din Chișinău unde să te plimbi cu bicicleta

Mersul pe bicicletă te ajută să menții corpul în formă și să te bucuri de o gură de aer curat. Ca să fii sănătos și energic, i-ați „prietena” pe două roți și pedalează câțiva kilometri, dar nu uita să porți casca de protecție.

Dacă mai stai încă pe gânduri, îți recomandăm 5 locuri din capitală unde poți circula în siguranță.

1. Valea Morilor – locul îndrăgit al bicicliștilor. Aici găsești piste speciale și poți face cunoștință cu alți iubitori ai acestui sport. Totuși, îți recomandăm să vii în zilele când este mai puțină aglomerație.

Foto: afisha.md

2. Grădina Botanică – admiră natura și bucură-te de aer curat. Dacă vei veni în zilele de lucru, vei vedea mai puțină lume și vei avea mai mult spațiu pentru circulație.

Foto: noi.md

3. Centrul istoric al capitalei – alege străzile mai puțin aglomerate, pe unde nu merg multe mașini, astfel încât să poți circula în siguranță și să nu fii claxonat.

Foto: monument.sit.md

4. Valea Trandafirilor – adună prietenii și admirați apusul din parc mergând cu bicicleta. Nu uitați să faceți câteva fotografii pentru istorie și să glumiți cât mai mult.

Foto: canal3.md

5. Parcul La Izvor – Un loc mai puțin vizitat de bicicliști, dar tocmai bun pentru plimbări. Pedalează pe alei, dar, pentru siguranța ta, nu te reține prea târziu.

Foto: afisha.md

Articole similare

Back to top button
Close