fbpx

foto | Rapunzel există și este din Rusia. Cât de lungă este podoaba capilară a Alenei Mazanik

Rapunzel există în viață reală! O femeie din Rusia ar putea fi poreclită așa cu ușurință grație podoabei capilare care uimește cu adevărat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Alena Mazanik are 35 de ani și se poate lăuda cu un păr sănătos și lung de 1,30 metri. Nu puțini sunt cei care o opresc pe stradă pentru a face poze, iar copiii sunt cu adevărat fascinați când o văd, scrie DigiLife.

Rusoaica recunoaște că și-a tuns părul o singură dată în viață și a regretat imediat după, chiar dacă nu îi este deloc ușor să-l întrețină.

De trei-patru ori pe săptămână petrece între două și patru ore pe zi pentru a-și spăla, pieptăna și aranja podoaba capilară, scrie The Sun. Alana folosește uleiuri din plante pentru a-și masa scalpul, un șampon blând și măști nutritive. După spălăre, aplică uleiuri, creme și sprayuri pentru a-și păstra părul sănătos și strălucitor.

„Câteodată, părul îmi creează probleme. Mă mai așez pe el, îl prind în portieră sau se agață de clanțele ușilor”, recunoaște Alana, care spune și că, uneori, și insecte i se prind în părul lung.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: Prodimedia

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button