fbpx

foto | Prinde ritmul toamnei și colorează-ți weekendul. ZUGO îți recomandă 10+ evenimente la care să mergi în zilele de odihnă

Toamna nu e vreme de stat acasă. Prinde ritmul colorat al anotimpului și vizitează cele mai atmosferice evenimente ale sezonului. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ca de obicei, ZUGO îți recomandă unde să mergi în zilele libere pentru a simți pulsul vieții culturale și mondene. Vezi mai jos o listă de evenimente pe care le poți vizita.

Sâmbătă, 14 septembrie

7:00 – Cu bicicleta la Bender – Ne pornim la ora 7 de la Porțile Orașului, ajungem la Chetrosu, sau Țînțăreni, mâncăm plăcinte și bem ceai. Continuăm drumul până la Bender, ne plimbăm puțin prin oraș, la dorință mergem și la Tiraspol. După masă revenim Chișinău.

11:00 – Prezentare gastronomică – delicii din piața EcoLocal – În cadrul evenimentului, Maricica Caraman și Sergiu Țurcanu vor pregăti pentru vizitatori două rețete cu produse care pot fi găsite în piața EcoLocal: salată de toamnă cu dovleac, sfeclă roșie, brânză, semințe și un desert din mei cu pomușoare și nuci.

11:00 – Free Reading and English Discussion Club with Wes Neill! – American Language Center Buiucani vă invită la Clubul de Carte cu Wes Neill! Sâmbătă, 14 septembrie, la orele 11:00, vom analiza istorioar „Afraid of the Dark” de Honoré Willsie. Intrarea este liberă!

12:00 –  Must Fest 2019 – Să dăm cep la distracții şi voie bună. Te aşteaptă un program încărcat cu veselie, tradiţii, ateliere de artizanat și desigur mult must!

12:00 – Concert „Moștenirea folclorică pentru generații” –  În cadrul evenimentului vor fi prezentate cântece și dansuri tradiționale aduse și păstrate în inima Bulgariei, regiunea Varna.

14:00 – Yoga pe Covor Moldovenesc – O inițiativă care își propune să aducă practica yoga într-un limbaj accesibil tuturor, atât începătorilor cât și celor avansați. Veți simți cum se unește yoga – practica de autocunoaștere, veche de peste 5000 de ani și covorul moldovenesc – un simbol al tradiției, frumosului și armoniei încă de la strămoși.

17:00 – Mariage Soirée – un party ca la carte pentru a te distra alături de vedetele tale preferate, care vor defila în ținute de ocazie. Vino la eveniment pentru a-ți lua doza de energie și bună dispoziție, pentru a cunoaște oameni faini și pentru a lua la pachet amintiri cât pentru o viață.

17:00 – Remote Chișinău – Un spectacol-promenade în care 50 de oameni își dau întâlnire la cimitirul Catolic, își pun căștile pe cap și, ghidați de vocea sintetică, așa cum o știu de pe GPS, încep să exploreze orașul și să observe lucruri noi în locurile pe care le cunosc.

Duminică, 15 septembrie

8:00 – Hai în Buncăr: de-a lungul Răutului – Punctul de comandă de rezervă pentru Statul-Major al comandamentului Forţelor Armate ale Tratatului de la Varşovia trebuia să se afle într-un buncăr subteran de 13 etaje pe teritoriul raionului Șoldănești. Să ne grăbim să facem cunoștință cu această clădire.

10:00 – IarmarEco 2019 – Organizatorii vă vor desfăta cu lucruri sănătoase, frumoase, de calitate, cu multe activități educative și captivante pentru cei mici și cei mari.

10:00 –  Art & Eco Bags Workshop – Vă invit la atelierul de vopsire a genților eco, care va avea loc la cel mai util târg din acest an, IarmarEco 2019.

10:00 – Adopt Me FEST – La festivalul nostru vor fi cățeluși și pisoi din adăposturile Moldovei care își caută familie. Oferim tuturor doritorilor posibilitatea de a-și lua acasă un mic prieten.

10:00 – Carte pentru fapte IarmarEco – Ne reîntâlnim pentru a face schimb de cărți și fapte bune. De această dată ne concentrăm eforturile pentru a lumina și ataca problema încălzirii globale în contextul Republicii Moldova.

12:00 –  Galerie de Artă Modernă – Expoziție – Vino să vezi o adevărată comoară ascunsă chiar în centrul Chișinăului. Descoperă o colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova și nu doar.

12:00 – Masterclass Gastronomic De Bucătarie Europeană – Te așteptăm la prima lecție gastronomică din această toamnă cu o serie de rețete delicioase! Ia-ți prietenii și vino să petreci timpul frumos și util. Îți vom arăta cum să transformi cele mai simple ingrediente de sezon în delicii deosebite.

18:00 – Independencia de México at Chişinău – Pe 15 septembrie Mexico Food Factory sărbătorește Ziua Independenței Mexicului. Cu această ocazie, bucătarul nostru mexican, Eddie Gaona, îi va servi pe toți cu Tacos gratuit. Bucurați-vă de o atmosferă de sărbătoare în spirit mexican.

Articole asemănătoare

Back to top button