fbpx

foto | Povestea băiețelului care și-a salvat sora de un câine furios. A rămas cu semne pe față, însă cu inima împăcată

Bridger Walker, un băiețel de numai 6 ani din Wyoming, a devenit un erou lăudat pe rețelele de socializare. Acesta și-a salvat surioara mai mică de un câine furios. Animalul l-a mușcat atât de cap, cât și de față, dar Bridger a reușit să o prindă pe sora sa de mână și să o îndepărteze.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Băiatul a fost lăudat de către mai multe celebrități, printre care și Mark Ruffalo, cel care joacă rolul lui Hulk în seria The Avengers: „Dragă Bridger, tocmai am citit ce s-a întâmplat cu tine și vreau să îți spun că oamenii care îşi pun viaţa în pericol pentru alte fiinţe sunt cei mai eroici şi mai atenţi. Îți respect și admir sincer curajul și inima ta. Curajul real este să știi ce este bine să faci și să faci asta chiar și atunci când s-ar putea să te rănească cumva”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Get better soon, Bridger. 💛 #CommentsByCelebs

Публикация от Comments By Celebs (@commentsbycelebs)

Foto: Bored Panda

Băiețelul a primit chiar și un apel video din partea actorului Chris Evans, cunoscut pentru rolul Captain America, scrie Bored Panda.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

There are no words. We are so, so thankful.

Публикация от Nikki Walker (@nicolenoelwalker)

Chiar dacă imaginile cu fața desfigurată a lui Bridge sunt de groază, micuțul nu are resentimente față de câinele violent sau proprietarii acestuia. Dimpotrivă, mătușa băiatului afirmă că acest incident i-a apropiat și mai mult.

Foto: Bored Panda
Foto: Bored Panda
Foto: Bored Panda

Articole asemănătoare

Back to top button