fbpx

foto | Plantăm copaci, ascultăm muzică și dansăm până dimineața. ZUGO recomandă 10+ evenimente potrivite pentru acest weekend

Acest weekend va fi unul călduros și luminos. Așadar, vremea va fi potrivită pentru plimbări, distracții și multă voie bună. Tradițional, ZUGO a pregătit o listă de evenimente la care îți recomandă să mergi. Nu uita dispoziția după ușă și nu încuia zâmbetul acasă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sâmbătă, 9 noiembrie

10:00 – APEL: Plantăm livezi de cartier – Puieții se oferă gratuit celor care vin cu inițiativă și satisfac câteva condiții simple. În total, vor fi selectate 10-15 curți și scuaruri sugerate de către locuitorii orașului.

10:00 – Picnicul Anului 2019 – Picnicul Anului este dedicat tuturor iubitorilor de odihnă activă alături de oameni veseli, plini de energie și voie bună.

11:00 – Ziua Științei – Muzeul Național de Istorie se va transforma într-un adevărat campus Alma Mater de Ziua Științei. Cărțile și măturile zburătoare, laboratoarele, tehnica de știință, utilajele și echipamentele vor prezenta oaspeților știința altfel.


11:00 – Free Reading and English Discussion Club with Wes Neill – American Language Center Buiucani vă invită la Clubul de Carte cu Wes Neill. Vom analiza o istorioară numită „The boy in the book” de Barry Pain. Intrarea este liberă.

14:30 – Nordic Film Festival Chișinău –Cu o selecție de 5 lungmetraje și o compilație de scurtmetraje, toamna aceasta Festivalul aduce poveștile cineaștilor din spațiul Nordic în inima Republicii Moldova.

21:30 – Andrei Glavan Acoustic Seasons – Sâmbătă seara se prevede un eveniment intens. Andrei Glavan a zis că trece pe la Uptown Cafe să-și reverse sufletul peste public, într-un mod firesc și melancolic, prin microfon și chitară.

Duminică, 10 noiembrie

12:00 – Ronald Show la McDonald’s – Ai 40 de motive pentru a fi fericit alături de McDonald’s. Vino împreună cu cei dragi să celebrăm aniversarea celor 40 de ani Happy Meal, alături de clovnul Ronald McDonald.

13:00 – Excursie gratuită prin Chișinău – De ziua Națională a Poloniei, fundația Pomoc Polakom na Wschodzie te provoacă să vizitezi locuri necunoscute din capitală, pline de istorie și legende.

18:00 – Live Music – Servește cafeaua pe ritmuri de chitară, savurează o seară romantică alături de omul drag și uită de rutina cotidiană.

18:00 – Expoziția cea de Taină – Vor fi prezentate 13 pânze enigmatice, pline de simboluri cu înțeles profund, care te fac să-ți redescoperi potențialul personalității.

21:00 – Hotel Cosmos | Time to AVA 1727 – Pentru seara de sâmbătă, AVA 1727 vă pregătește un mix de muzică live, cocktailuri revigorizante de marcă și bucate autentice.

Articole asemănătoare

Back to top button