fbpx

foto | Pentru Raci – crinii, iar pentru Tauri – liliacul. Cu ce flori se asociază fiecare zodie?

Unii carismatici și energici, alții liniștiți și foarte atenți, reprezentanții fiecărei zodii sunt caracterizați de anumite plante, care, spun specialiștii, se contopesc perfect cu anumite calități ale oamenilor. Astfel, pentru fiecare nativ în parte există o mulțime de flori care l-ar caracteriza, noi, însă, îți prezentăm câteva dintre cele mai reprezentative.

Fiind un semn de Foc, Berbecul este cunoscut pentru spiritul său antreprenor şi pentru bucuria cu care îşi trăieşte viaţa. Puternic, curajos şi elegant sunt calităţile care îl caracterizează. Fiecare dintre noi avem această sursă de putere şi rază de soare în viaţa noastră datorită acestei zodii. Fără doar şi poate, orhideea este floarea care i se potriveşte. Elegantă şi puternică, această plantă este perfectă pentru casa Berbecului.

Foto: Zumi.md

Taurul este semnul zodiacal care reprezintă frumuseţea, personalitatea puternică şi caracterul practicEl lasă mereu o dâră de parfum în urma lui. Bucurându-se de viaţă într-un mod diferit, planta de casă care i se potriveşte şi care emană stabilitate şi forţă este liliacul. Miroase a putere!

Foto: sanatate.acasa.ro

Gemenii: Condus de Mercur, acest semn zodiacal cu două feţe se adaptează cu uşurinţă în viaţă. Deci, nu e ciudat că filodendronul este planta de casă care i se potriveşte. La fel ca această zodie, filodendronul are aproape 500 de specii cu diferite moduri de creştere şi stiluri de fruze.

Foto: Adevarul

Un semn zodiacal sensibil, Racul este o combinaţie de frumuseţe şi instabilitate emoţională. Deci, alegerea perfectă pentru planta sa de casă este crinul păcii, potrivit presei române. Această floare tropicală albă aduce beneficii de purificare a aerului şi oferă un plus decorului modern ale casei.

Foto: sclipiri.ro

Mare, cald şi luminos sunt cuvintele cheie ale Leului. Deşi e teatral, creativ şi mereu doritor de atenţie, acestea sunt cele mai importante aspecte ale personalităţii sale. Deci, planta de casă perfectă pentru el este arborele de cauciuc. Captează atenţia prin dimensiunea lui şi va fi starul casei, la fel ca proprietarul său.

Foto: Botanistii

Fecioara este pregătită pentru orice.Fermecătoare, carismatică şi minunată, Fecioara este, de asemenea, complicată ca o azalee. Cunoscută ca fiind dificilă, această zodie e capabilă să cucerească prin frumuseţea sa, la fel ca şi această plantă.

Foto: Roflora

Balanţa e prezentă în viaţa tuturor.Ea e cunoscută pentru abilităţile sale sociale, precum şi pentru pacea şi vibraţile ei armonioase. Deloc surprinzător, planta perfectă de casă este limba soacrei. Uşor de îngrijit şi întreţinut, ea se integrează minunat în decor.

Foto: DeGradina

Misterios şi în care e greu să ai încredere, Scorpionul este semnul zodiacal de care fuge toată lumea.Totuşi, el este un prieten bun şi credincios valorilor lui, de aceea planta care i se potriveşte este aeonium. La fel ca această plantă de casă, Scorpionii se simt cel mai bine atunci când au timp pentru propriile gânduri şi au intimitate.

Foto: Surreal Succulents

Aventuros şi maiestuos, Săgetătorul este cunoscut pentru dragostea lui pentru viaţă. Liber, vibrant şi plin de pasiune, nu este surprinzător că monstera deliciosa este planta care i se potriveşte. Dezvoltându-se frumos oriunde este pusă în casă, ea îi va lumina viaţa.

Foto: Trade Me

Graţioasă, liniştită, fermecătoare, sensibilă şi ambiţioasă, Capricornul are o personalitate unică.Planta perfectă pentru casa lui este aglaonema. Uşor de îngrijit, ea este o plantă decorativă potrivită pentru Capricorn.

Foto: planteca.com

Vărsătorului îi place să experimenteze tot felul de lucruri noi, este inventiv, curios şi creativ. Fiind foarte independent, planta perfectă pentru casa lui este planta aeriană. Ea purifică aerul şi aduce fericire în viaţa Vărsătorului.

Foto: Casoteca

Un semn de Apă cu o personalitate puternică, imaginaţia şi creativitatea merg mână în mână cu voia bună cu care îşi trăiesc viaţa cei din zodia Pești. Planta perfectă pentru acesta este Bonsaiul. Simbolul păcii, armoniei şi echilibrului combinat cu frumuseţea este exact ce are nevoie acest nativ.

Foto: City Garden

Articole similare

Back to top button
Close