fbpx

foto | Parcul plutitor care a depășit aşteptările locuitorilor din New York

Cei care locuiesc în New York se bucură de acum de un nou parc, aflat chiar deasupra râului Hudson. „Little Island” este, de fapt, o insulă plutitoare, construită pe piloni cu un design unic. Vizitatorii au fost încântaţi de idee, scrie Mediafax.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Este uimitor. Este bine construit, absolut frumos. Terenurile sunt superbe. Amfiteatrul este uimitor”, este de părere Judi Jupiter, rezident în New York.

Am văzut (n. r. – parcul) construindu-se de mult timp şi nu seamănă cu nimic din ceea ce ţi-ai fi putut imagina. Era în lucru şi au existat o mulţime de controverse. Cred că este foarte frumos. De asemenea, cred că este cam ca o linie înaltă tridimensională”, spune şi Tequila Minsky, o altă localnică.

Foto: hudsonriverpark.org

Întregul proiect l-a costat pe Barry Diller, fostul CEO al 20th Century Fox, 260 de milioane de dolari.

În parc, localnicii şi turiştii pot găsi o piaţă centrală, un amfiteatru cu 687 de locuri şi o scenă mică pentru spectacole mai intime.

Momentul acestei deschideri este uluitor în ceea ce priveşte revenirea la viaţă a New York-ului. Cred că acesta este un spaţiu care poate ajuta la vindecarea sufletelor, a tuturor traumelor prin care am trecut cu toţii. Ştii natură, artă , comunitate … Este ceea ce avem nevoie cu toţii acum”, crede Trish Santini, director executiv Little Island.

Foto: bwbx.io

Articole asemănătoare

Back to top button