fbpx

foto | Nu sta acasă de Ziua Îndrăgostiților! ZUGO îți recomandă cinci evenimente la care să mergi dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea

Chiar dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, ZUGO te îndeamnă să nu stai acasă de Ziua Îndrăgostiților. Nu ai cum să știi la care colț te pândește dragostea!

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, îți recomandăm cinci evenimente la care ai putea merge în această seară. Distrează-te la maxim, dansează, cunoaște oameni noi, acumulează energie și emoții.

18:00 – Live Music – Te invităm la un Live Music cu Diana Matvei. Relaxează-te și să savurează lasă aroma cafelei să se împletească cu notele muzicale.

19:00 – Ghicește în zaț de cafea – Într-o clădire istorică din centrul capitalei, lângă un cuptor vechi și la focul lumânărilor, poți comunica cu un profesionist în domeniu și afla ce te așteaptă în viitor. Ce zici, e tentant?

19:00 – Speed DatingÎți vei dezvălui punctele forte și vei afla care sunt cele pe care vrei să le îmbunătățești, vei cunoaște persoane noi și vei trăi un ocean de emoții.

20:00 – Sunstroke Project // Concert de Valentine’s Day – De Valentine’s Day, vino într-un orășel al distracției și trăiește o seară cu adevărat memorabilă. Intrarea este liberă.

22:00 – Valentine’s Day in Albion Dansează, distrează-te și ascultă cele mai tari hituri din ultimele două decenii. În program: Black Makler Crew : Break Beat, Techno, Jungle, Drum and Bass, Trance.

Articole asemănătoare

Back to top button