fbpx

foto | Nu sta acasă de Ziua Îndrăgostiților! ZUGO îți recomandă cinci evenimente la care să mergi dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea

Chiar dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, ZUGO te îndeamnă să nu stai acasă de Ziua Îndrăgostiților. Nu ai cum să știi la care colț te pândește dragostea!

Așadar, îți recomandăm cinci evenimente la care ai putea merge în această seară. Distrează-te la maxim, dansează, cunoaște oameni noi, acumulează energie și emoții.

18:00 – Live Music – Te invităm la un Live Music cu Diana Matvei. Relaxează-te și să savurează lasă aroma cafelei să se împletească cu notele muzicale.

19:00 – Ghicește în zaț de cafea – Într-o clădire istorică din centrul capitalei, lângă un cuptor vechi și la focul lumânărilor, poți comunica cu un profesionist în domeniu și afla ce te așteaptă în viitor. Ce zici, e tentant?

19:00 – Speed DatingÎți vei dezvălui punctele forte și vei afla care sunt cele pe care vrei să le îmbunătățești, vei cunoaște persoane noi și vei trăi un ocean de emoții.

20:00 – Sunstroke Project // Concert de Valentine’s Day – De Valentine’s Day, vino într-un orășel al distracției și trăiește o seară cu adevărat memorabilă. Intrarea este liberă.

22:00 – Valentine’s Day in Albion Dansează, distrează-te și ascultă cele mai tari hituri din ultimele două decenii. În program: Black Makler Crew : Break Beat, Techno, Jungle, Drum and Bass, Trance.

Articole similare

Back to top button
Close