fbpx

foto | „Nu a reuşit încă să mă îmblânzească”. Natalia Morari vorbește deschis despre relația cu Chiril Lucinschi

Relația Nataliei Morari cu Chiril Lucinschi nu mai este un secret pentru nimeni. Totuși, se cunosc prea multe bârfe și prea puține adevăruri despre ce i-a făcut pe cei doi să se apropie și ce legătură au acum.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pentru a pune capăt speculațiilor, jurnalista a vorbit în cadrul unui interviu despre relația cu fostul deputat liberal-democrat. Aceasta a mărturisit că, deși era conștientă că are patru copii și că va fi acuzată de societate, totuși, și-a asumat decizia și au locuit câțiva ani împreună, după care s-au despărțit pentru că au înțeles că este o dragoste fără continuitate.

„Suntem încă în faza „It’s complicated”. Nici acum nu pot afirma că eu şi Chiril suntem într-o relație. Probabil, suntem în punctul în care fiecare urmează să decidă dacă poate trăi fără relația asta. Dacă vom înțelege, separat, că nu putem fără ea, probabil vom reveni”, a menționat jurnalista.

Cu toate greutățile pe care a trebuit să le înfrunte, Morari îl consideră pe Lucinschi o persoană foarte apropiată, cel care a lăsat o amprentă în viața sa.

„Chiar dacă nu va mai fi nimic între noi, el va fi unul dintre puţinii oameni la care eu o să mă gândesc înainte de moarte.

Pe o femeie Capricorn doar un bărbat Scorpion o poate îmblânzi. Bine, Chiril nu a reuşit încă să mă îmblânzească. Cred că noi trebuie să înțelegem anumite lucruri și mai cred că suntem foarte aproape de acest moment”, a conchis jurnalista.Foto: Victoria Wonka

Articole asemănătoare

Back to top button