fbpx

foto | Netflix va avea propria secțiune de filmulețe scurte, după modelul TikTok

După Instagram Reels și YouTube Shorts, Netflix Fast Laughs este ce cea mai recentă clonă de TikTok la care poți apela în momentele de plictiseală, scrie go4it.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce s-a inspirat pentru secțiunea Previews de la rivala Instagram Stories, Netflix ia acum în vizor și fanii rețelei TikTok, lansând o secțiune dedicată cu filmulețe scurte, creată ca o sursă de amuzament la care să apelezi în pauzele luate de la vizionarea de filme și seriale.

La fel ca și celelalte alternative TikTok, secțiunea Fast Laughs de pe Netflix ia forma unei liste derulate pe verticală. Principala diferență este că selecția de filmulețe, în loc să fie încărcată de utilizatorii platformei de streaming, este formată exclusiv din extrase obținute chiar din filmele și serialele disponibile pe Netflix. Este vorba de momente amuzante și alte faze interesante, utilizatorii având posibilitatea să aleagă filmul, serialul sau show-ul de comedie pe care doresc să și-l reamintească în acest mod.

În afara modului de derulare vertical, Netflix a preluat și alte aspecte care amintesc de rețeaua TikTok, cum ar fi rândul de butoane pentru reacții din partea dreaptă a ecranului. Totuși, sunt prezente și funcții specifice Netflix, cum ar fi opțiunea pentru adăugare în lista de vizionare, sau redarea materialului sursă în ordinea prezentată.

Potrivit Netflix, noua secțiune Fast Laughs a fost testată mai întâi cu un număr restrâns de utilizatori, debutând acum oficial pentru publicul din Statele Unite, Marea Britanie și alte câteva regiuni. Deocamdată, selecția de filmulețe apare doar în versiunea pentru iOS a aplicației Netlix, utilizatorii de Android urmând să primească ceva mai târziu versiunea actualizată a aplicației.

Articole asemănătoare

Back to top button