fbpx

foto | Moldoveanca care s-a filmat într-un videoclip al băieților de la Carla’s Dreams a obținut rolul principal într-un film american

Vera Zadoinov, o tânără moldoveancă de 19 ani, a obținut rolul principal într-un film care va fi produs de Warner Bros, una dintre cele mai cunoscute companii americane specializate în producerea de filme și de diferite spectacole de televiziune.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre acest lucru a anunțat mama fetei, care a scris pe o rețea de socializare cât de mândră este de fiica sa și de succesele pe care le înregistrează aceasta.

„7 ore de drum până în LA Warner Bro – lansarea filmului „The Dancing Class”. Eroina principală o vedeți mai jos, blonda mea cu ochi albaștri. Nu știu ce să vă spun, când ți se spune că din toate filmele prezentate ăsta a fost cel mai bun, iar actrița a redat exact ce a vrut regizoarea. Începutul e bun și mai mândri ca noi părinții nimeni nu poate fi. Dar când după lansare oamenii se apropiau și îi făceau complimente pentru cea mai reușită actorie, of… Tare am vrut să fac video pe loc, dar nu am avut voie, așa că așteptați când va apărea pentru publicul larg. Drumul spre stele e lung, dar cu pași mărunți cu siguranță va ajunge, iar pentru aceasta merită să mai trăiesc”, a menționat mama tinerei, Gașițoi Violeta.

Amintim că, în luna iulie a anului trecut, Vera s-a filmat și în videoclipul piesei „Lacrimi și pumni în pereți”, cântată de Carla’s Dreams. Atunci, fiica avocaților Roman Zadoinov și Violeta Gașițoi și-a luat prin surprindere părinții, aceștia aflând despre rolul fiicei lor abia când au văzut piesa deja lansată.

Vera Zadoinov este o actriță originară din Republica Moldova, de mai mulți ani fiind stabilită împreună cu familia în SUA, Los Angeles. A studiat la Liceul San Juan din California și la Universitatea „Ivana Chubbuck Acting Studios Hollywood” din Los Angeles. În perioada când se afla la Chișinău a reușit să joace și pe scena Teatrului „Eugene Ionesco”.

Articole asemănătoare

Back to top button