fbpx

foto | „Luminița de la capătul tunelului, un nou început”. Micuțul Robert Grabazei a primit injecția Zolgensma, în valoare de 2,1 milioane de dolari

Cazul lui Robert Grabazei a emoționat oameni din întreaga lume. Milioane de persoane au donat pentru viața micuțului, iar după șapte luni s-a adunat suma necesară pentru terapia genică Zolgensma.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ieri, 28 iulie, micuțul Robert, diagnosticat cu amiotrofie spinală, a primit la Chicago injecția Zolgensma, în valoare de 2,1 milioane de dolari. Mămica băiatului, Irina Grabazei, a împărtășit marea veste pe pagina sa de Facebook.

„Luminița de la capătul tunelului se transformă acum în lumina unui nou început! E puțin spus că s-a umplut casa de bucurie, că ne-am luat în brațe având sentimente de nedescris. Nu avem cuvinte să exprimăm trăirile noastre.
Am reușit! Am reușit datorită vouă și vă vom fi mereu recunoscători! De fiecare dată am menționat faptul că fiecare dolar donat a contat… Dolar cu dolar, ați reușit să transformați imposibilul în posibil! Lupta noastră continuă și după Zolgensma și abia asteptăm să îi vedem evoluția după, lucrând pentru fiecare mișcare. Noi nu ne vom opri până el nu se va putea juca de la egal la egal cu surioara lui. Abia aștept să îi povestesc despre voi toți, îngerii lui Robert”, a scris ea.

Foto: Facebook

Citește și:

foto | Tatăl gemenilor care au nevoie de 4,2 milioane de dolari pentru a trăi: „Când am aflat că voi avea trei fete și un băiat, am plâns de bucurie”

Articole asemănătoare

Back to top button