fbpx

foto | Lacrimi de fericire la Negureni. Fratele lui Emilian Crețu, care este călugăr pe muntele Athos, a revenit acasă după cinci ani

Lacrimi de bucurie și dor la Negureni, la casa părintească a lui Emilian Crețu. Ieri, familia și-a întâmpinat un oaspete drag: fratele lui Emilian, care este călugăr în Grecia, pe muntele Athos, a revenit acasă după cinci ani de absență.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actorul a împărtășit trăirile și emoțiile sale cu urmăritorii de pe Instagram. Ultima dată familia s-a reunit în Grecia, în vara anului 2018.

„Dragilor, ma aflu la Negureni și vreau să împărtășesc cu voi niște emoții pe care le trăim noi, întreaga familie. Așa cum am zis ieri, astăzi, o să avem un oaspete foarte important pentru familia noastră.

Avem emoții toată lumea, în special, mama este foarte emoționată, pentru că fratele meu, care este călugăr pe muntele Athos, după o pauză de cinci ani, abia acum a venit prima dată acasă pentru niște chestii de sănătate. A venit acasă, a văzut ce se întâmplă aici.

Emoții. Mama plânge, el se uită, nu înțelege. Rar se întâmplă când familia noastră practic, în afară de Marina, să ne unim toți acasă, la Negureni”, a spus Emilian Crețu.

Foto: Instagram

Articole asemănătoare

Back to top button