fbpx

foto | Are un chip angelic, timbru vocal special și rafturi pline cu trofee. Cine este Maria Cazarinov, moldoveanca care s-a remarcat la numeroase festivaluri internaționale de muzică

Astăzi o vom cunoaște pe Maria Cazarinov, o tânără din Moldova care s-a remarcat la o mulțime de concursuri și festivaluri de muzică din întreaga lume. ZUGO a realizat un interviu cu adolescenta pentru a afla mai multe detalii despre viața, pasiunea și preocupările ei. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Maria ne-a relatat că a început să cânte la vârsta de patru ani, iar „pasiunea pentru muzică o are în sânge” de când era mică.

„Mereu îmi plăcea să cânt și să dansez în fața oglinzii. Apoi, am început să cânt cu bunica mea, care mă învăța diferite cântece”, spune fata.

La vârsta de 7 ani a pășit pragul Liceului Republican de Muzică „Ciprian Porumbescu”. Acolo a început a studia solfegiul și pianul. Doi ani mai târziu, Maria a mers la cursurile profesoarei Rodica Roșioru, bine-cunoscută pentru succesele remarcabile ale studenților săi.

Tot atunci, protagonista noastră a început să participe la diverse concursuri. Primul la care a luat parte a fost „Mamaia Copiilor”. Au urmat apoi și alte competiții, festivaluri și concerte la care era invitată să evolueze.

„De-a lungul acestor cinci ani de canto, am reușit să adun multe premii și diplome. După părerea mea, fiecare ieșire în scenă contează”, susține Maria.

Colaj: ZUGO

Printre cele mai importante concursuri la care a participat se numără „Slaveanski Bazar”, „Bostorgai”, „Vocea de aur a Rusiei”, dar și „Radiant Ray – online contest”.

Cel din urmă menționat a fost primul concurs online la care a luat parte până acum. Tânăra interpretă spune că a fost o experiență frumoasă și pe care nu o va uita prea curând.

În palmaresul său are o mulțime de medalii și trofee. Maria Cazarinov a fost desemnată câștigătoarea locului întâi la concursul „Vocea de aur a Rusiei”, care a avut loc la Moscova.

„Acest concurs a însemnat o treaptă majoră pentru mine, aducându-mi „Diploma de Onoare a Președintelui”, care mi-a fost înmânată chiar de Igor Dodon”, ne-a relatat tânăra.

Maria Cazarinov afirmă că muzica este ceea ce o definește și ceea ce face cu pasiune, zilnic.

„Acum încerc să profit de această perioadă în care am mai mult timp liber și să învăț cât mai multe piese noi. De asemenea, vreau să mai particip la câteva concursuri online”.

Pentru cei care își doresc să se lanseze în lumea muzicii, însă sunt înfricoșați să facă primii pași, Maria vine cu următorul îndemn: „Talent, ambiție și multă, multă muncă!”.

Foto: Maria Cazarinov
Dacă cunoști pe cineva care are o pasiune sau un talent deosebit și merită să devină eroul unui material marca ZUGO, scrie-ne pe pagina de Facebook sau Instagram

Articole asemănătoare

Back to top button