fbpx

foto | Andreea Bălan, dezvăluiri despre ce înseamnă să fie „o mamă singură”

Andreea Bălan a fost invitată recent la o emisiune TV, în cadrul căreia a vorbit despre ce înseamnă să fie „o mamă singură” și cum reușește să aibă grijă de cele două fetițe ale ei – Ella Maya și Clara.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

După ce a anunțat că se desparte de soțul ei, George Burcea, Bălan și-a încântat fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare cu numeroase imagini în care apare alături de cele două copile.

Deși în fotografii este mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața nu a vorbit până acum despre partea mai dificilă a faptului că acum este o mamă singură și cum își crește cele două fetițe.

Andreea Bălan a vorbit și despre relația cu George Burcea, dezvăluind faptul că fostul ei soț le vizitează foarte rar pe fiicele lor:

„O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine. 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-aș dori să fie mai mult, dar atât se dorește. Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se termină la 17:30. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a declarat Andreea Bălan.

Articole asemănătoare

Back to top button