fbpx

foto | A lăsat epoleții ca să ne zămbească de pe fotografii. Cine este primul moldovean care va participa la Mister Supranational?

Gheorghe Crețu va reprezenta Moldova la cea mai importantă competiție internațională adresată modelelor masculine – Mister Supranational 2019. Acesta a fost selectat în urma preselecției naționale, realizate de către o agenție licențiată de organizatorii etapei internaționale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

ZUGO l-a luat pe Gheorghe la întrebări și a aflat mai multe lucruri interesante despre el. Modelul ne-a povestit că are studii juridice, a fost militar timp de cinci ani, iar de la o vreme face modeling. Tânărul originar din Ialoveni a absolvit liceul de cadeți, Academia de Poliție, iar ulterior fost înrolat timp de 5 ani în Legiunea Franceză.

„Fac modeling de ceva timp și am avut diferite colaborări și schimburi de experiență internaționale. Niciodată nu pierd. Fie câștig, fie învăț. Nu știu cum e să pierzi. Știu cum să muncesc ca să îmi ating scopurile”, ne-a răspuns Gheorghe atunci când l-am întrebat cum își apreciază șansele la etapa internațională.

Am încercat să îl aflăm de la tânăr câte fane are și cât de mult îl asaltează fetele cu mesaje, dar el a fost concis și ne-a relatat că nu cunoaște numărul exact de admiratori, iar după ce a fost selectat pentru a reprezenta țara la concurs primește mai multe mesaje de felicitare.

Mister Supranational este cea mai importantă competiție internațională dedicată modelelor masculine,unde aspectul fizic al concurenților este la fel de important ca și aptitudinile lor intelectuale, sportive și condiția lor fizică. În acest an, concursul este la a patra ediție și se va desfășura în Polonia în perioada 25 noiembrie – 8 decembrie.

Foto: Mister Supranational Moldova via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button