fbpx

Fă-ți de cap și trăiește liber în acest weekend. ZUGO îți recomandă 10+ evenimente de suflet, petru a sărbători momentul tău de respiro

Următoarele două zile care bat la ușă sunt momentul tău de respiro – zile când „te dezbraci” de griji, probleme și lucruri negative. În weekend, lasă-te dus de valul liniștii, „îmbătat” de aerul curat de afară, alintat de cântecele păsărelelor și inspirat de evenimentele care se petrec lângă tine.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Relaxează-te activ la cele 10+ evenimente care sunt pe agenda pregătită de ZUGO în această săptămână:

Sâmbătă, 20 iulie

09:00. Seminar: Amortizarea mijloacelor fixe în scopurile impozitării. Tematicile seminarului: Aspecte legislative privind amortizarea mijloacelor fixe în scopurile impozitării (2019); Aspecte privind tranziţia la calculul amortizării mijloacelor fixe potrivit noilor cerinţe (Model); Reparaţia curentă şi capitalizarea reparaţiei mijloacelor fixe în scopuri fiscale începând cu anul 2019.

10:00. Caritabil-Nu lăsa sănătatea copilului tău în mâinile destinului. Vei putea afla: de ce tratamentele de ieri nu mai sunt eficiente? Care-s dușmanii sănătății copilului? Ce se ascunde în spatele alergiilor? Cum protejăm sistemul nervos al copilului într-o societate „bolnavă”? De ce cancerul ne răpește tot mai des copiii?

12:30. Workshop de CaligrafieHai să petreci o după-amiază unde să renunți la „eu nu scriu frumos” și la „eu nu mă pricep la chestii artistice”. Cu ce vei rămâne după workshop: Noțiuni de bază despre caligrafie, materiale și instrumente de scris; Cea mai frumoasă scrisoare făcută de tine pentru o persoană dragă și multe altele.

18:30. Saturday Yoga in Dendrarium! Toată lumea este invitată la un moment de relaxare, în parcul Dendrariu. Invită-ți prietenii: mai ales pe cei care nu au mai încercat niciodată yoga. Organizatorii vă vor pregăti covoare și buna dispoziție.

20:00. 90Waves – Nocturne de Lune. În această sâmbătă ai ocazia să ieși în natură, să admiri luna. Totul cu cele mai bune tradiții, foc, muzică live și ceai din plante naturale.

Duminică, 21 iulie

10:00. Expoziţia temporară „Printre afişe şi instrumente muzicale”. Expoziţia este rezultatul cercetării şi valorificării colecţiei de afişe şi instrumente muzicale din patrimoniul Muzeului Naţional de Istorie a Moldovei. Este o expoziţie de pionierat. Constituită pe parcursul mai multor decenii ale sec. XX, din donaţii şi achiziţii, colecţia de afişe reprezintă o scurtă cronică a evenimentelor muzicale din Moldova de la est de Prut în perioada anilor 1900-2010.

11:00. Fata babei şi fata moşneagului. Sunteți invitați cu cei mici la un spectacol deosebit. Autor – Ion Creangă
Adaptarea scenică – Constantin Brehnescu; Regia – Titus Jucov.

12:00. Yardsale „Viva La Cuba” 21.07.2019Unde? Aleile pline de umbră a studioului Moldova Film! Fiesta începe odată cu siesta, la orele 12:00! Dansăm în ritmuri de salsa, rumba și bachata! Facem poze cu automobile retro! Gustăm câte un sandwich „cubanos”, stând culcați în hamacuri și visând la plajele aurii de la Copacabana!” – ce alte surprize mai pregătesc organizatorii, vezi în linkul atașat.

15:00. HAI în Offline. Deja s-a încălzit, iar tu tot stai acasă? „HAI CU NOI” te invită la un offline potrivit pentru tine și prietenii tăi. De dorit să vii cu prieteni, dispoziție bună, dar și păturele, mingi, chitare sau orice alte jocuri, pentru că organizatorii vor ca la acest Offline să promovați împreună un stil activ de viață.

16:00. Мехенди. Mehendi este ornamentarea corpului, care, spre deosebire de un tatuaj, durează până la o săptămână și nu vei reuși să te plisctisești de acesta. În această duminică, talentata Maria Muntean va folosi henna naturală pentru toate modele care îți plac.

Articole asemănătoare

Back to top button