fbpx

Egor Kreed anunță că nu va mai evolua la Chișinău. Mesajul interpretului rus

După ce raperul rus Morgenshtern a anunțat că nu va evolua duminică, 19 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din Chișinău, cu puțin timp înainte de eveniment, și interpretul Egor Kreed a anunțat același lucru.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Artistul a făcut anunțul pe pagina sa de Instagram.

„Mă adresez către fanii mei din Chișinău. Concertul meu, care urma să aibă loc în Piața Marii Adunări Naționale, nu va avea loc. Îmi cer scuze de la toți cei care au vrut să se bucure împreună cu mine. Ne vom întoarce neapărat în Moldova”, a scris interpretul rus, la numai o zi după ce a fost anunțată prezența sa pe scena de la Chișinău.

Amintim că activistul Veaceslav Valico a anunțat că el este organizatorul concertului care ar fi urmat să aibă loc duminică, 19 iunie, de la ora 15:00. Ulterior, Valico a anunțat că concertul a fost amânat pentru ora 18:00, acuzând guvernarea că intimidează reprezentanții firmelor care instalează scena și fac pregătirile pentru eveniment.

La concertul cu ocazia Zilei Absolventului a fost anunțată prezența mai multor interpreți din Rusia, printre care Filip Kirkorov, Egor Kreed, Dava și Vanea Dmitrienko. Organizatorii au anunțat că intrarea va fi liberă pentru toți doritorii.

Articole asemănătoare

Back to top button