fbpx

doc | Olia Tira îl acționează în judecată pe Cristian Rizea, care a declarat că interpreta i-a fost amantă lui Igor Dodon

Olia Tira a anunțat că îl acționează în judecată pe Cristian Rizea. Se întâmplă după ce fostul deputat al Parlamentului României, fugar în Republica Moldova, a declarat că interpreta i-a fost amantă fostului președinte al R. Moldova, Igor Dodon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rizea a mai declarat că titlul de „Artist Emerit” al Republicii Moldova, care i-a fost acordat interpretei, a fost ca rezultat al relației pe care a avut-o cu Igor Dodon.

La mai bine de două săptămâni după aceste declarații, Olia Tira a publicat un mesaj pe Facebook, în care i s-a adresat lui Rizea.

„Dar așa cum am spus, te acționez în judecată pentru calomnie și deteriorarea reputației mele, ca Artistă, femeie și cetățean! Dacă cuvintele tale valorează ceva, solicit dovezi că sunt cu adevărat amanta ex-președintelui țării, domnul Igor Dodon și dovadă a modului exact în care am obținut statutul „Artist Emerit” (după 18 ani de reprezentare a Moldovei la diferite forumuri internaționale în diverse programe ale Națiunilor Unite, etc.)

Pentru că mi-ai provocat daune morale considerabile și mi-ai lezat onoarea, demnitatea, reputația profesională și imagine prin răspândirea unor informații (a se citi aberații) verbale, solicit dezmințirea publică a informațiilor defăimătoare și exprimarea scuzelor de rigoare, ca și compensarea prejudiciului moral cauzat inclusiv asumarea tuturor cheltuielilor de judecată suportate în legătură cu intentarea procesului, inclusiv suma cuvenită pentru veniturile ratate și asistența juridică”, a scris interpreta.

Amintim că ex-deputatul român, Cristian Rizea, este cunoscut pentru mai multe declarații și acuzații pe care le face, în ultimele luni, în spațiul public. Acesta afirmă că face dezvăluiri și spune adevăruri despre corupții din Republica Moldova.

Amintim că și Angela Gonța a alertat autoritățile în privința unor declarațiile ale lui Cristian Rizea la adresa sa. Jurnalista a trimis o plângere la Poliție.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button