fbpx

Detalii noi despre despărțirea Shakirei și a lui Pique. Nu a fi vorba despre infidelitate

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după o relație de 12 ani, iar detalii interesante tot apar după separarea celor doi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Shakira și Pique, genul de relație deschisă – Fiecare face ce vrea

Marca vine cu o nouă ipoteză, cotidianul citându-l pe jurnalistul Jose Antonio Aviles și ale sale surse foarte apropiate de perechea tocmai separată.

Astfel, Shakira și Pique ar fi avut un gen de relație deschisă, în care multe erau permise atunci când cei doi parteneri se aflau departe unul de celălalt.

„Cineva foarte apropiat de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira”, spune Jose Antonio Aviles.

„Înțelegerea a fost de genul: tu faci ce vrei, eu ce vreau, dar în public ne vom afișa precum un cuplu”, mai precizează Aviles.

De asemenea, sursele jurnalistului mai spun că momentul cheie în relația celor doi a fost în perioada pandemiei, acolo având loc anumite lucruri care au culminat cu separarea din urmă cu câteva zile.

Decizia de a anunța despărțirea în presă i-ar fi aparținut doar cântăreței, Pique fiind luat oarecum prin surprindere de gestul fostei sale partenere.

Sora cântăreței nu este surprinsă de despărțirea dintre Shakira și Pique

Lucy Mebarak, sora cântăreței Shakira, vine cu unele precizări. Aflată la Barcelona pentru a-l vedea pe tatăl său (este internat după ce zilele trecute a suferit un accident), Lucy a vorbit despre despărțirea celor doi.

Aceasta a precizat că nu a văzut-o până acum pe Shakira (Lucy nu locuiește în Spania) și că artista se „recuperează” în afara Spaniei după anunțul despărțirii, ea fiind împreună cu cei doi băieți ai cuplului.

De asemenea, Lucy Mebarak a mai spus că pentru familia ei nu este o surpriză că s-a ajuns la despărțirea dintre cei doi, dar fără să detalieze de ce separarea este considerată ca un lucru normal, scrie hotnews.ro.

Shakira și Pique sunt părinții a doi băieți: Milan și Sasha. Cei doi s-au întâlnit cu puțin timp înainte de Cupa Mondială din Africa de Sud din 2010, când a apărut videoclipul pentru „Waka Waka (This Time for Africa)” al Shakirei, melodia oficială a turneului.

Articole asemănătoare

Back to top button