fbpx

Descoperă pictura în vin și savurează aroma strugurilor timpurii! Hai la Festivalul Au Gust 2021

Ce faci în weekend? Duminică, 15 august, ora 10:00, ești așteptat în fața Casei de Cultură din Durlești, la deschiderea ediției a IV-a a Festivalului Strugurilor Timpurii „Au Gust”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Asociația Agro Dicom din Durlești, împreună cu asociația de Consultanță APP Bacifera organizează în perioada 15 – 22 august 2021 Festivalul de Struguri Timpurii „Au Gust” (muzică, dans, ateliere, tradiții, folclor, mâncăruri, fructe și legume de sezon). Acest festival are ca principale obiective:

  • stimularea creativității și talentului,â
  • învățarea și promovarea meseriei de agricultor,
  • stimularea interesului agricultorilor fata de agricultura inteligentă,
  • afirmarea, lansarea și încurajarea tinerilor interpreți,
  • experimentarea culturala în spațiul periurban,
  • valorificarea și transmiterea valorilor pentru o comunitate implicată în propria schimbare,
  • promovarea spațiului public comunitar.

Alături de organizatori vor mai participa încă 30 de producători de struguri, fructe, legume de sezon, dar și artizani din Durlești și zona de Centru. Se vor organiza și diferite ateliere de creație pentru toți doritorii, precum „Pictură în vin”, „Compoziție Floristică”, discuții despre colectarea corectă a deșeurilor aşa cum este, de pildă, trierea corectă a plasticului, dar şi altele, vor fi abordate pe parcursul zilei.

Înscrierile la atelierul de „Compoziție Floristica” se pot face până la data de 14 august 2021, ora 12:00, numărul locurilor fiind limitat. Pe lângă toate acestea vă puteți relaxa savurând o gustare pregătită de Pro-Sănătate, pe fundalul unui dj-set cu Ministerul Subculturii.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button