fbpx

De ce ar fi bine să evitaţi să puneţi oglinzi vizavi de patul din dormitor și ce probleme poate cauza

Expertul în Feng Shui Vicky Sweetlove a avertizat că dormitul cu o oglindă vizavi de pat ar putea cauza o serie de probleme, de la coşmaruri macabre la insomnie, scrie Mediafax.

Persoanele care au probleme cu somnul sunt influenţate şi mai mult de modul în care îşi aranjează mobila din dormitor, mai ales dacă aleg să îşi poziţioneze oglinda vizavi de pat. Asta pentru că a avea o oglindă vizavi de pat poate favoriza apariţia coşmarurilor, potrivit experţilor Feng Shui.

Explicaţia este că, noaptea, când dormim, sufletul nostru părăseşte corpul, ceea ce înseamnă că, dacă sufletul îşi vede propria reflecţie se va speria. Se spune că aceasta este cauza care ne face să avem coşmaruri şi vise rele, potrivit Mirror.

Expertul în Feng Shui, Vicky Sweetlove, a explicat că sufletul poate chiar să-şi confunde reflexia cu „corpul real”, ceea ce se numeşte „furt de suflet”.

Dar, pe lângă faptul că provoacă coşmaruri, oglinda din faţa patului ar putea provoca şi insomnie, prin epuizarea energiei propriei persoane. Asta pentru că se spune că oglinzile dublează şi reflectă energia din cameră, ceea ce, la rândul său, poate perturba liniştea necesară pentru a obţine acele preţioase ore de somn.

Vicky a declarat că „atunci când o oglindă este plasată în faţa patului, ea reflectă pe toată lumea din pat şi apoi simbolizează o a treia parte cu care se află în relaţie”.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button