fbpx
În trend

Cum îți alegi corect sistemul de securitate, care să-ți protejeze locuința, oficiul și integritatea corporală? Interviu cu Tudor Jitcov de la iSecurity

Paza bună trece primejdia rea ne spune un celebru proverb popular, iar protejarea locuinței, a biroului sau a integrității corporale devine o prioritate în lumea modernă, unde tehnologiile informaționale îți pot oferi cea mai bună pază privată la costuri avantajoase.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Una dintre cele mai cotate echipe de securitate din Republica Moldova, dar și din regiune (Ucraina și România), care oferă astfel de servicii de top este echipa condusă de Tudor Jitcov – iSecurity.

Suntem o companie tânără, dar cu o experiență bogată

iSecurity este o echipă de specialiști tineri, care au activat mai mulți ani în cadrul diferitor companii de pază, dar care nu ne-au permis să implementăm idei noi. Aici am reușit să punem inovațiile și tehnologiile informaționale în folosul oamenilor, care doresc să-și protejeze proprietățile de diferite categorii de riscuri – de la furturi sau spargeri, până la incendii sau inundații”, își prezintă Tudor Jitcov compania care în doar 3 ani de activitate a reușit să-și creeze un portofoliu impresionant de clienți.

Expertul în securitate spune că, în acest domeniu, eficiența, comoditatea utilizării sistemelor de securitate și viteza de reacție sunt definitorii pentru protejarea cu succes a bunurilor sau a persoanelor care apelează la serviciile iSecurity.

Trebuie să știm că un sistem de securitate este un ansamblu de instrumente, care contribuie la prevenirea, oprirea, dar și identificarea factorilor care creează pagube persoanelor fizice și juridice. Sarcina noastră este să identificăm cel mai potrivit sistem de securitate pentru fiecare client în parte și să-l ajustăm într-o astfel de manieră în care clientul să aibă comoditatea utilizării acestuia oriunde s-ar afla, iar tehnologiile livrate și instalate de noi să asigure cel mai înalt nivel de protecție.

Avem practic cel mai mare spectru de instrumente și tehnologii de securitate de pe piață: sisteme de supraveghere video automatizate, sisteme de alarmă împotriva intrărilor neautorizate, anti-incendii și împotriva inundațiilor, sisteme ce utilizează inteligența artificială – recunoașterea digitală și facială, chiar și calcularea salariilor angajaților în dependență de volumul de muncă efectuat, control telecomandat al punctelor de acces și chemare de urgență prin butonul GPS – toate acestea cu posibilitatea de a avea acces direct de pe telefonul mobil.

  • Tudor Jitcov, director iSecurity

 

La ce ar trebui să atragă atenția cei care își instalează un sistem de securitate?

În Moldova există tendința de a economisi cât mai mult și se întâmplă des ca oamenii să se aleagă cu echipament de proastă calitate, care în primul rând se deteriorează rapid, iar în al doilea rând nu tot timpul oferă randamentul necesar.

Primul lucru pe care trebuie să-l analizeze beneficiarul este utilajul ce i-l propune compania de securitate. Noi, de exemplu, lucrăm preponderent cu furnizori de top ce continuă să scrie istorie peste tot în lume, activând pe piață de 30 de ani. Este vorba de DSC și Paradox, Hikvision, Axis, COMMAX, de Bosch Security Systems, Optex, ACTI, Tirass, Varta, care oferă un termen mare de garanție de până la 5 ani, iar echipamentele și tehnologiile lor au fost deja testate și aplicate în companii multinaționale și corporații.

Echipamentul instalat este cel care îți poate salva viața

Există utilaj, care, de exemplu, atunci când depistează scurgeri de gaze, închide robinetul și omul este salvat. Dacă în timpul incidentului proprietarul nu este acasă – transmite notificare pe telefonul mobil, poate solicita ajutorul echipelor de intervenții, etc. La fel și cu senzorii de apă, fum sau sistemele mai complexe ce identifică pătrunderi prin efracție sau neautorizate. Din aceste considerente – echipamentul trebuie să fie prioritatea Numărul 1.

Al doilea aspect la care trebuie să atragă atenția viitorul client este profesionalismul companiei de securitate, care se remarcă de la argumentarea sistemului de pază până la operativitatea prezentării ofertei comerciale și instrumentele IT pe care le oferă, dar și prin portofoliul de clienți deserviți.

Fiecare componentă a sistemului de securitate trebuie să aibă utilitate și să asigure perimetrul pe care îl deservește. Dacă specialistul nu poate explica de ce este necesară anumită componentă sau explicația nu este convingătoare, înseamnă că vă confruntați cu o companie care are drept scop principal nu securizarea locuinței sau a biroului, dar urmărește să vă vândă cât mai mult și nu neapărat necesar.

La fel de importante sunt conexiunile pe care le poate face compania de securitate cu alte servicii, gen – echipe de intervenții, protejarea datelor, etc. și comoditatea utilizării sistemului instalat. La iSecurity avem un departament dedicat serviciilor IT, unde dezvoltăm instrumente care le permit clienților noștri să răspundă la interfonul de acasă, fiind peste hotare sau în oraș, să deschidă și să închidă locuința oaspeților sau vecinilor și să urmărească în timp real ce se întâmplă în casă.

Trasând linie discuției noastre cu Tudor Jitcov, putem concluziona că iSecurity îți poate transforma locuința sau biroul într-un robot inteligent, care poate comunica pentru a preveni pagubele materiale, îți ușurează o serie de sarcini, analizează și recunoaște persoane și chiar îți protejează viața.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button