fbpx

Cerul „va găzdui” încă un fenomen astrologic inedit. Ce este și când va avea loc Luna Rece

După ce conjuncția dintre Jupiter și Saturn a cucerit pasionații de astrologie, și nu numai, cerul „va găzdui” un alt fenomen inedit. Pe 30 decembrie va avea loc Luna Rece – eveniment care aduce schimbări radicale în viața fiecărei zodii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În această lună, Luna Rece cade în semnul Racului şi este legată de planeta Uranus. Așadar, potrivit specialiștilor, nativii acestei zodii vor avea parte de răsturnări de situație, libertate, intuiție și entuziasm.

Cei care doresc să urmărească „spectacolul ceresc” trebuie să știe că nu au nevoie de niciun echipament special, însă dacă doresc să observe Luna mai bine, ar putea avea la îndemână un telescop sau binoclu.

Conform Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu, pe 30 decembrie, faza de Lună Plină se va produce la ora 05:30, iar Luna va răsări de la est, imediat după apusul Soarelui, rămânând asftel pe cer toată noaptea.

Datorită traiectoriei sale înalte pe cer, ceea ce are ca rezultat poziționarea ei deasupra orizontului pentru o perioadă mai lungă de timp, Luna Rece este unul dintre cele mai speciale evenimente astrologice din 2020.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button