fbpx

Ce s-a întâmplat cu un australian care mâncat doar KFC timp de o lună

Conan Visser, un australian care făcea foarte mult sport, a mâncat timp de o lună doar KFC, pentru a vedea cum îi afectează fast-food-ul organismul. Acesta s-a îngrăşat câte un kilogram la fiecare trei zile, scrie adevarul.ro potrivit Daily Mail.

Bărbatul s-a îngrăşat  kilograme în cele 30 de zile şi a mâncat zilnic doar burgeri, cartofi prăjiţi şi pui prăjit. El a postat videoclipuri pe TikTok pentru a arăta publicului efectele dăunătoare pe care le are fast-food-ul asupra sănătăţii fizice şi mentale. Când a început provocarea, Conan avea 75 de kilograme, după o lună cântărea 82,6 kg. El a arătat pe social media că a avut probleme de sănătate, precum constipaţie, afecţiune renală şi diverse probleme la analizele de sânge.

El a spus că cele mai grave efecte nu le-a simţit fizic, ci mental: „Mi-a scăzut stima de sine, încrederea în mine. Nu mai ştiam să gestionez conflictele şi nici să interacţionez cu oamenii. Am văzu cum sănătea mea mentală este în declin”. „Acest lucru este cauzat de faptul că acest tip de dietă eliberează mai multă serotonină şi scade dopamina, deci nu numai că vă simţiţi nemotivaţi şi mai puţin pozitivi, sunteţi, de asemenea, mai fericiţi fiind pe canapea şi făcând mai puţină activitate”, a mai spus el.

Conan Visser a spus că a avut schimbări ale corpului său din primele zile. A avut dureri de stomac şi ajunsese să meargă la toaletă de mai mult de patru ori pe zi. Durerea lui a escaladat până la punctul în care a trebuit să viziteze spitalul, în a 10-a zi a provocării. Cu toate că analizele sale au ieşit prost, acesta a luat laxative şi a continuat provocarea. Până la sfârşitul lunii, el consumase peste 100.000 de calorii şi cheltuise 1000 de dolari pentru mese.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button