fbpx

Cadou de 45.000 de dolari! Cum a fost surprinsă Jennifer Lopez de iubit, la ziua ei de naștere

Actorul Ben Affleck i-a dăruit un cadou cu adevărat special iubitei sale, Jennifer Lopez. Artista a fost de curând omagiată, iar partenerul său a reușit să o surprindă în cel mai frumos mod.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Aniversarea de 52 de ani a cântăreței americane a fost cu siguranță una de neuitat, încât Ben Affleck i-a dăruit lui JLo o bijuterie de 45.000 de dolari cu semnificație specială. Cadoul de ziua ei a fost un lănțișor, dar nu oricare altul.

Affleck a colaborat cu brandul de bijuterii de lux – Foundrae și designerii săi, duo-ul soț și soție Beth și Murat Bugdaycay, pentru a crea un colier și o colecție foarte specială de pandantive care spun povestea dragostei lor.

Colierul avea incluse pandantive în formă de cheiță și inimă, dar și altele ce simbolizează: busolă, karma, pasiune. Toate acestea descriu povestea lor de iubire, care a început pe platoul de filmare a producției Gigli în 2002. Pandativele sunt toate legate unul de celălalt cu câteva lanțuri groase pentru a crea un efect de stratificare.

Beth, unul din designerii colierului a descris „aventura” parcursă pentru a duce la bun sfârșit creația.

„Ben a vrut să obțină ceva cu adevărat special de ziua ei”, a spus ea.

„A vrut să creeze o poveste semnificativă. Nu i-a adus doar cel mai mare diamant pe care l-a putut găsi, ci a vrut să spună ceva despre relația lor”

Cei doi au mai fost iubiți între 2002 și 2004. Ei au reluat legătura în primăvara anului curent. Jennifer Lopez s-a cuplat cu Ben Affleck după ce s-a despărțit de Alex Rodriguez.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button