fbpx

Ai avea curajul să urci în avion fără a cunoaște destinația? Zborurile misterioase sunt noul serviciu pus „pe tejghea” de o companie aeriană

O companie low-cost australiană a scos „pe tejghea” un nou serviciu – zborurile misterioase. Cei care procură biletul nu vor ști înainte de îmbarcare destinația unde urmează să călătorească.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Escapada va dura o zi și va începe de la Melbourne, Brisbane sau Sydney. Prețul unui bilet este de 577 de dolari, iar în pachet sunt incluse mai multe activități care ar putea varia de la degustări de vinuri până la scufundări pe lângă insule.

Se pare că organizatorii mizează pe nostalgie, deoarece asemenea excursii erau populare în perioada de după 1990, transmite libertatea.ro, citând BBC. Astfel, compania vrea să stimuleze turismul și să potolească setea oamenilor de călătorii, dar și să facă față scăderii dramatice a numărului de pasageri în perioada pandemiei.

De menționat este că anterior, aceeași companie a lansat „zborul nicăieri” și „zborul undeva”. În primul caz aeronava survola timp de șapte ore asupra unor atracții turistice celebre, iar în cel de-al doilea amatorilor de călătorii li se propunea să petreacă 24 de ore în deșertul australian și să admire muntele de granit roșu Uluru.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button