fbpx

A câștigat din tenis aproape 150 de milioane de dolari, dar banii nu l-au schimbat. Ce spune un apropiat despre Novak Djokovic

Janko Tipsarevic, fost număr 8 mondial și amic cu Novak Djokovic, a vorbit despre calitățile umane ale liderului mondial.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Djokovic (33 de ani) a câștigat numai din tenis aproape 148 milioane de dolari, dar veniturile sale sunt rotunjite și de pe urma contractelor de publicitate pe care le-a semnat cu diverse firme gigant.

Endorser pentru mai multe companii de renume, Nole obișnuiește de multe ori să-și doneze banii. Tip popular, care răspunde afirmativ nenumăratelor evenimente caritabile la care e invitat, Djokovic genul de persoană pe care faima și banii nu o schimbă. Elocvente sunt vorbele lui Janko Tipsarevic, scrie digisport.ro.

Tipsarevic: „Djokovic nu e un om materialist!”

„Novak e o persoană umilă și în afara circuitului. Novak nu e o persoană materialistă… Când ajungi să ai mulți bani, există tendința de a te schimba, însă Novak, de când îl cunosc și până a ajuns în acest punct al carierei, nu s-a schimbat deloc.

E un tip cu o inimă mare, un om care încearcă să ajute pe toată lumea, mai ales poporul din Serbia și pe colegii săi din Serbia”, a declarat Janko Tipsarevic în timpul podcastului Double Bagel, citat de Tennis World USA.

În timpul pandemiei, liderul mondial cu 18 turnee de Grand Slam în palmares și-a pus la dispoziția tenismenilor din Serbia hotelul său și baza sa de antrenament din Belgrad, orașul în care s-a născut.

Nole e cunoscut pentru actele de caritate pe care le face și pentru înclinația sa de a-i ajuta pe copiii din Serbia care vor să facă o carieră în sport. Anul trecut, jurnaliștii sârbi l-au surprins pe străzile din Belgrad când îl învăța pe un puști mișcările corecte, specifice tenisului.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button