fbpx

Petrece toamna în compania cărților bune: 5 romane de citit până cade prima zăpadă

Frunzele au început să devină mai galbene, iar serile mai reci. Acum e timpul potrivit să îți faci un ceai, să te ghemuiești în fotoliu și să citești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

ZUGO îți recomandă o listă de 5 romane pe care să le savurezi din plin cât frunzele se scutură după geam sau cad ploi ciobănești.

      1. Orașul cu salcâmi de Mihail Sebastian – povestea unei tinere care trece de la adolescență la maturitate, văzută prin ochii unui băiat îndrăgostit de ea. Oare cum se va schimba viața fetei după ce va pleca din orășelul ei provincial și se va topi de pasiune împreună cu acel tânăr?
      2. Insula din ziua de ieri de Umberto Eco – o carte plină de acțiune, creată special pentru cei care se visează mari aventurieri pe corăbii închipuite. Așadar, citiți romanul și aflați povestea lui Roberto de la Grive.
      3. Pânza de păianjen de Cella Serghi – romanul relatează povestea a două tinere, care după ce-l de-al II-a război mondial se confruntă cu realitățile vieții. Diferența o face doar modul de viață pe care îl are fiecare dintre ele și familiile din care provin.
      4. Memoriile unei gheişe de Arthur Golden – povestea prezintă două fetiţe dintr-un sat de pescari, despărţite după moartea mamei. Una dintre ele va fi iniţiată în arta de a deveni gheişă. Citiți și aflați cum îi va reuși.
      5. Ușa de Magda Szabo – istoria unei tinere scriitoare care nu mai face față treburilor casnice și își angajează o menajeră cu puteri supranaturale. Cum va evolua povestea aflați din carte.

Articole asemănătoare

Back to top button