fbpx

video | iSănătate #5: În vizită la psiholog sau ce probleme putem rezolva cu ajutorul specialistului? Motive, mituri și realități

Vizita la psiholog – un subiect considerat tabu până nu demult, presurat cu foarte multe mituri și temeri, este discutat în cadrul emisiunii iSănătate cu Alisa Baștannic de la Clinica Sancos. Psihologul ne explică ce probleme pot fi rezolvate prin intermediul ședințelor și cum ne putem îmbunătăți calitatea vieții cu ajutorul psihologiei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Specialiștii spun că sănătatea psihică trebuie să fie o prioritate pentru omul modern, întrucât ea dă tonalitatea sănătății fizice. Sunt deja studii care au demonstrat că starea psihică precară a unei persoane poate declanșa anumite boli fizice. De aceea, vizitele la psiholog, pe lângă faptul că motivează cunoașterea de sine și îmbunătățesc interacțiunile umane, reprezintă și o profilaxie a sănătății corpului.

Din păcate, în societate există încă o mulțime de mituri în legătură cu vizita la psiholog, iar oamenii privesc cu reticență această interacțiune. Câteva explicații, motive și realități ale psihologiei le puteți afla din filmulețul de mai jos.

Articole asemănătoare

Back to top button