fbpx

Weekendul începe cu un eveniment astrologic inedit: Ce este luna nouă și care vor fi cele mai afectate zodii din această zi

Astăzi va avea loc luna nouă în Pești – un moment foarte important atât pentru nativii acestei zodii, cât și pentru ceilalți. Acest fenoment reprezintă o lunație care se petrece în conjuncție cu Neptun (planeta viselor) și guvernatorul Peștilor, dar și cu Venus (planeta iubirii). De asemenea, specialiștii menționează și tangențele cu Pluto (planeta transformărilor) și cu Pasul Fortuna, norocul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Din punct de vedere al superstițiilor, luna nouă este o ocazie perfectă pentru cultivarea noilor idei, scopuri și aspirații. Toate proiectele începute în această perioadă au șanse mari de reușită.

Luna influențează emoțiile, trăirile, sentimentele, dar și somnul.

Din punct de vedere astrologic, luna nouă de astăzi, 13 martie, reprezintă un context astrologic rar întâlnit care va duce la optimizarea energiei din viața Peștilor. De asemenea, este ocazia perfectă pentru vindecare, regenerare și deschiderea noilor uși din viață.

Luna Nouă din Pești va fi puternic resimțită de Gemeni, Fecioare, Săgetători și Pești, dar și de cei care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală pe ultimele grade ale acestor semne zodiacal.

Berbec: Sunt posibile surprize, cele mai multe dintre ele, plăcute, dar nu prin evenimente, ci prin felul în care vei alege să gândești despre tine, despre cei din jur și despre viitorul vostru, împreună.

Taur: Este o zi interesantă, care te invită la o retragere strategică din orice situație neplăcută, pentru a-ți păstra resursele interioare și a putea să o iei de la zero cu anumite relații sau proiecte la care lucrezi.

Gemeni: Ar fi bine să lași lucrurile să evolueze de la sine, iar tu să îți observi cu mai multă atenție gândurile, ca să vezi în ce direcție se îndreaptă, să nu te conducă pe căi greșite, mai târziu.

Rac: Este o zi de înnoire, dar pentru asta e nevoie de un nivel de ordine interioară la care se ajunge după multă muncă cu propria persoană. Este mai mult o înnoire la nivelul ideilor și al convingerilor.

Leu: Poate fi acea zi magică pe care o așteptai, ca să-ți poți împrospăta viața pe mai multă paliere, de la pasiuni la felul în care îți construiești relațiile cu cei dragi.

Fecioară: Ai parte de un moment special care poate aduce o revelație, o descoperire simplă a unor adevăruri pe care le bănuiai, dar nu ți le-ai formulat clar până acum.

Balanță: Ai ocazia să lași în urma ta muntele de griji, frici și alte emoții negative și să schimbi fundamental felul în care vezi viața, cu bunele și relele ei.

Scorpion: Este posibilă o înnoire în relațiile cu cei dragi, dar pentru a obține și rezultatele dorite, e nevoie să știi clar unde și cu ce anume ai greșit față de ei, ceea ce nu e ușor deloc.

Săgetător: Relațiile cu cei din familie intră într-o nouă etapă, posibil mai bună. Depinde cei vei alege să pui la baza deciziilor pe care le vei lua astăzi, dacă motivațiile vor fi pozitive sau nu.

Capricorn: Ești foarte atent la cei din anturajul apropiat pentru că simți nevoia unei înnoiri la nivelul preocupărilor zilnice, al subiectelor de discuție și al proiectelor la care să lucrați împreună, în armonie.

Vărsător: Ai de prelucrat multe informații despre subiectele care te interesează și ar fi bine să nu le lași prea mult în așteptare pentru că nu vor mai produce efectele pozitive pe care le-ai intuit când le-ai descoperit.

Pești: Este un moment special, în care vei avea ocazia să îmbrățișezi alte atitudini, alte emoții și alte sentimente, mai frumoase, mai luminoase, care vor duce la schimbări importante, în primul rând în interiorul tău.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button