fbpx

Sfârșitul lui septembrie vine cu două evenimente astrale importante. Se prevăd schimbări majore pentru toate zodiile

Săptămâna 23-29 septembrie este caracterizată de două evenimente majore și importante. Primul eveniment se petrece chiar în prima zi a săptămânii și este vorba de ingresul Soarelui, energia, în zodia Balanță, acolo unde deja se află și Venus, planeta iubirii, și Mercur, planeta comunicării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe 28 septembrie se perfectează aspectul de Lună Nouă, de asemenea în zodia Balanță, aspect care vine cu noi începuturi pentru toate zodiile. La modul general, această săptămână ne cere să găsim echilibrul între noi și cei din jur, și să dăm dovadă de diplomație și tact în modul de relaționare, atât în plan personal, cât și profesional.

Iată ce prezic astrologii pentru toate zodiile:

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec activează în această săptămână sectorul parteneriatelor, personale sau profesionale. Astfel, nativii își vor canaliza energia în două direcții, partener de viață și parteneri de afaceri. Tranzitele pot aduce noi contracte de colaborare și asociere, discuții pe tema dezvoltării unor proiecte care să le îmbunătățească veniturile pe viitor și interes în direcția afacerilor. Nativii singuri pot avea șansa de a începe o nouă relație, iar cei care se află deja în cuplu pot discuta despre posibilitatea de a trece la un nivel superior, pot discuta despre căsătorie și își pot face planuri în acest sens. Tensiunile în cuplu nu vor lipsi, motiv pentru care se cere foarte multă diplomație în dialog.

Taur

Săptămâna aceasta, cei născuți în zodia Taur își vor canaliza toată energia către sectorul muncii, unde nativii vor dori să îmbunătățească situația prin găsirea echilibrului între viața personală și cea profesională, dar și prin găsirea unor metode de a fi mai eficienți în desfășurarea activităților. Nativii care nu mai sunt mulțumiți de locul de muncă actual vor căuta noi alternative, noi oportunități de job care să-i împlinească mai mult. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, în această perioadă pot primi vești bune și se pot angaja. Oboseala și surmenajul pot afecta acei nativi care nu reușesc să găsească echilibrul și nu este exclus ca acum Taurii să meargă la medic, să facă analize și să caute remedii la afecțiunile cu care se confruntă. În cuplu pot avea loc dialoguri (tensionate) cu privire la găsirea unei direcții comune de de viitor.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi interesați de zona iubirii și a creativității în această săptămână. Nativii singuri vor dori să înceapă noi relații, însă tensiunile dintre ce vor ei și ce primesc pot exista și pot debusola. Cei care formează un cuplu vor analiza posibilitatea de a deveni părinți, iar unii nativi chiar pot primi confirmarea unei sarcini. O parte dintre nativi vor fi tentați să se lase pradă unor aventuri sentimentale care, însă, ar putea să-i dezechilibreze dacă nu administrează cu atenție situația. Zona artistică este bine susținută, oiar nativii care desfășoară activități de creație ar putea primi recunoaștere și ar putea avea succes.

Rac

Pentru nativii din zodia Rac se activează sectorul familiei și al locuinței, iar nativii vor trebui să găsească echilibrul între viața personală și cea profesională pentru a evita tensiunile. Pot avea parte de dialoguri cu părinții în urma cărora să ia niște decizii importante și nu este exclus ca unii nativi să se mute de acasă, să-și schimbe domiciliul. Este posibil, de asemenea, ca unii să se gândească că a venit timpul să-și construiască propriul lor cămin, iar alții să-și achiziționeze o casă. Cei singuri vor avea ocazia în weekend să cunoască noi persoane și să analizeze posibilitatea de a începe o nouă poveste de dragoste.

Leu

Cei născuți în zodia Leu își vor canaliza energia către zona de studiu și este o perioadă favorabilă pentru a învăța lucruri noi, pentru a susține examene, teste și interviuri. Capacitatea de comunicare este la cote înalte și cei care susțin ședințe sau discursuri publice vor fi avantajați și își vor atinge țintele. Întreaga săptămână se întrevăd scurte deplasări pentru a rezolva unele probleme, posibil chiar delegații. Tensiunile nu vor lipsi și nu este exclus ca nativii să epateze în manifestări și să fie percepuți ca încrezuți, mândri, orgolioși. Perioadă bună pentru dialoguri cu rudele, în special cu frații.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară activează sectorul financiar și întreaga energie o vor canaliza pentru a aduce îmbunătățiri veniturilor. Este posibil ca unele Fecioare să-și caute un job suplimentar, în timp ce altele să plece pentru un salariu mai mare la altă companie. Este foarte important ca nativii să găsească un echilibru între încasări și cheltuieli, astfel încât să nu ajungă la fundul sacului. Pot exista tensiuni în cuplu ce vor lua naștere de la bani. Capacitatea de negociere a nativilor îi va ajuta să obțină ceea ce-și doresc. Posibile dialoguri la locul de muncă cu privire la mărirea salariului.

Balanță

Urmează o perioadă benefică pentru cei născuți în zodia Balanță, având în vedere că planetele le tranzitează zodia, însă asta nu înseamnă că nu vor exista tensiuni. Recomandarea noastră este să abordeze orice situație nouă cu diplomație și calm. Posibil ca majoritatea nativilor să-și dorească o nouă relație pe fondul unor schimbări de principii. Va fi o săptămână energică, dar va fi nevoie ca energia să fie canalizată în scopuri constructive, în caz contrar nativii se vor simți debusolați și confuzi. Este o perioadă favorabilă schimbărilor de look, de atitudine și stil vestimentar.

Scorpion

Săptămâna aceasta nu le este deloc favorabilă celor născuți în zodia Scorpion care pot fi tentați să se întoarcă în trecut, să răscolească amintiri pentru a descoperi ce anume îi dezechilibrează, iar această atitudine poate veni cu dorința de retragere din agitație și cotidian și cu stări de interiorizare. Pe de altă parte, o serie de probleme de sănătate mai vechi, care fie nu au fost tratate, fie au fost tratate necorespunzător, se pot manifesta acum și pot induce stări nevrotice, de tensiune interioară. Atenție la persoanele dușmănoase, ascunse care pot acționa din umbră. Se recomandă prudență în acțiuni deoarece pot exista probleme cu legea.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător își vor canaliza energia în două mari direcții, cea a prietenilor și cea a planurilor de viitor. Nativii au planuri mărețe și îndrăznețe, însă va fi nevoie de să găsească echilibrul între ei înșiși și cei din jur, asociați, pentru a stabili relații trainice. Nu este exclus ca o persoană din anturaj să le trezească interesul într-un mod mai deosebit și nativii să se gândească la posibilitatea de a începe o nouă relație. Atenție! În cercul de prieteni vor exista tensiuni și unele relații pot să se încheie pentru a face loc unor oameni noi în viața nativilor.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn activează sectorul profesional și tot interesul nativilor va fi să facă o impresie bună, să iasă în față și să se facă remarcați. Energia nu le lipsește, însă va fi nevoie de diplomație în cazul în care doresc să avanseze în funcție pentru că pot exista tensiuni în acaestă direcție. Răbdarea caracteristică îi va ajuta acum, deci trebuie pusă în practică. Este, în schimb, o perioadă favorabilă pentru a-și îmbunătăți imaginea profesională prin sfaturi, acțiuni în favoarea altora. Recomandarea noastră este să se găsească un echilibru între țelurile lor și posibilitățile pe care le au de a le atinge.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător își vor canaliza energia către zona de studiu, însă va fi vorba de cursuri de dezvoltare personală sau profesională, va fi vorba de cursuri care să le aducă diplome și astfel să-i ajute să urce în ierarhia profesională. Întreaga săptămână va fi activ interesul pentru călătorii și străinătate și pot primi vești de peste hotare. Poate sunt admiși la un curs sau poate obțin un loc de muncă dincolo de granițe. Pot exista situații conflictuale cauzate de principiile de viață mult prea libertine ale nativilor care sunt în neconcordanță cu ale celor din jur și va fi nevoie de găsirea unui echilibru fără prea multe compromisuri.

Pești

Cei născuți în zodia Pești activează sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, iar nativii trebuie să găsească un echilibru între veniturile lor și cele ale partenerului de viață sau ale partenerilor de afaceri. Se întrevăd tensiuni legate de intrarea în posesie a unei sume de bani, a unei moșteniri, a unui bun de drept și nu este exclus să aibă parte de situații conflictuale privind un litigiu, un partaj. Pe de altă parte, Peștii care sunt într-o relație pot simți nevoia de a renaște pasiunea în cuplu, iar cei singuri nu este exclus să se lase duși de val într-o aventură sentimentală.

Articole asemănătoare

Back to top button