fbpx

În ce epocă ar fi trebuit să trăiești conform zodiei tale

Dacă te-ai simțit vreodată ca și cum nu te potrivești în secolul XXI, atunci zodia ta ar putea să îți ofere câteva indicii cu privire la epoca în care ar fi trebuit să trăiești, scrie elle.ro.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec – Era Cavalerilor

Îți dorești și ești capabilă să iei lumea în piept. Cât de mult îți vei schimba personalitatea până când vei ajunge să îți îndeplinești scopurile, asta rămâne de văzut. Ești loială și când îți propui ceva, nu te lași până nu obții succesul. Înțelegi cum funcționează sistemul și nu te temi să faci ceea ce este necesar pentru a reuși. Cel mai probabil ai fi fost un cavaler, care lupta în turniruri pentru a câștiga glorie.

Taur – Perioada Cretacică

Ești mulțumită cu viața ta așa cum este. Ești o ființă calmă în această lume nebunească, iar atunci când cineva are nevoie de tine, ești acolo. Ești conștientă că viața este scurtă și se va sfârși la un moment dat, dar până atunci vei acumula calm tot ceea ce este de știut din ea.

Gemeni – Era Informației

Tu te potrivești exact în momentul prezent. Nu numai că înțelegi foarte bine cum funcționează lumea de acum, însă o și valorifici la maxim. Timpurile se schimbă extrem de repede, însă pentru tine nu este o problemă să ții pasul.

Rac – Perioada Crizei Economice

O criză, chiar și una importantă, nu îți poate clinti încrederea în tine pe care o deții. Poți gestiona orice situație, oricât de dificilă ar fi aceasta. Poți trece cu succes peste orice fel de provocare.

Leu – Era Romantică

Poți crea orice imagine în capul tău, pentru că îți poți imagina aproape orice. Însă trebuie să ai grijă, pentru că există o diferență între a fi expresivă și a fi arogantă. Nu trebuie să depășești linia dintre acestea două, iar pentru că ai tendința să faci asta, trebuie să te controlezi foarte bine.

Fecioară – Epoca Industrială

Ești o persoană foarte ocupată, organizată și sigură pe ea. Ai fi fost un deschizător de drumuri în domeniul în care te pricepi și ai fi ajutat lumea întreagă să se dezvolte și să evolueze, cu ajutorul invențiilor tale.

Balanță – Evul Mediu Întunecat

Perioada în care ar fi trebuit să trăiești este Evul Mediu, și deși poate ar fi existat o șansă să fii de viță nobilă sau să ajungi, printr-o metodă sau alta, pe tronul regatului, cel mai probabil ai fi făcut parte din tagma celor care lucrează pământul și ai fi activat în agricultură.

Scorpion – Era Vrăjitoriei

Fie că o consideri o calitate sau un defect, ai o personalitate foarte puternică și intensă. Ție nu îți pasă dacă oamenii vorbesc despre tine și nu bagi în seamă zvonurile pe care persoanele rău intenționate le lansează despre tine.

Săgetător – Epoca Luminilor

Ești extrem de optimistă. Ți se pare că toate celelalte persoane din jurul tău sunt trase în jos de restricții pe care și le impun singure, prin negativism, și încerci să nu te lași doborâtă de același lucru. Înțelegi că viața e scurtă și că trebuie să o trăiești la maxim. Îți place foarte mult să îți îmbogățești cunoștințele, în domenii cât mai variate.

Capricorn – Epoca Victoriană

Ai o personalitate stoică, dar un simț al frumosului foarte dezvoltat. Pe cât de mult iubești și câteodată te bazezi pe reguli și pe structuri, înțelegi că asta nu înseamnă că nu poți arăta bine făcând ceea ce trebuie să faci. Îți ții capul (cu părul perfect coafat) sus, chiar dacă poți părea câteodată arogantă.

Vărsător – Anii 1960

Ești pasionată de mișcările activiste pentru cauze bune. Fie că au legătură cu probleme sociale sau politice, te aștepți și lupți întotdeauna pentru tot ce este mai bun. Când viața devine întunecată, tu aprinzi lumina, iar atunci când nu găsești întrerupătorul, îmbunătățești atmosfera cu speranțele și cu optimismul tău.

Pești – Renaștere

Tu vezi frumusețea existentă în lume – deși trăiești mai mereu în propria ta lume. Preferi calmul în locul conflictului, pasivitatea în locul agresivității; tratezi viața ca pe o delicatesă neobișnuită. Ai avut parte de întuneric, iar acest lucru te face să apreciezi cu adevărat lumina.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button