fbpx

horoscop | Vărsătorii primesc bani, iar Balanțele – iubire. Cum se aranjează stelele săptămâna viitoare?

Săptămâna viitoare va fi plină de agitație pentru toate zodiile. Unii nativi vor avea de rezolvat probleme financiare, iar alții vor încerca să își soluționeze chestiunile sentimentale și familiale. Astrele le recomandă tuturor să fie prudenți la sănătate și să își facă rezerve de bani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec: Sunt posibile controverse și diferențe majore între vorbe și fapte, dar totul va fi în folosul tău. Pe de altă parte, ai nevoie de momente de odihnă și detașare de cotidian.

Taur: Selectează-ți prioritățile și nu lua aproape de inimă tot ce se petrece în jur. Este vorba de o furtună într-un pahar cu apă. Prietenii îți sunt alături și te poți bizui serios pe sfaturile și acțiunile lor.

Gemeni: Ai succes în comunicare și în tot ce ține de realizarea documentelor, actelor personale și profesionale. La serviciu ești solicitat de către șefi, iar colegii au nevoie de ajutorul tău.

Rac: Ar fi bine să îți creezi momente liniștite și să analizezi pe îndelete situațiile și relațiile în care ești implicat. Astfel vei obține informații prețioase și soluții viabile pentru toate.

Leu: Ai putea primi oferte noi de muncă. Totodată, vor interveni și cheltuieli, dar ar fi bine să fii prudent, deoarece veniturile tale sunt instabile. La sfârșit de săptămână îți aduni bagajele și pornești într-o călătorie.

Fecioară: Pe lângă sarcinile curente pe care le ai de îndeplinit la serviciu, vor interveni și altele urgente, propuse de către șefi. Ar fi bine să-ți selectezi prioritățile și să-ți dozezi eforturile.

Balanță: Săptămâna debutează cu aspecte sentimentale. Persoana iubită are nevoie de susținerea și ajutorul tău, iar momentele petrecute împreună vă vor întări relația.

Scorpion: Este nevoie să te ocupi de casă și de relațiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuții aprinse despre moșteniri sau investiții, iar stelele îți recomandă prudență și răbdare.

Săgetător: Ar fi bine să te lași purtat de imaginație și să visezi cu ochii deschiși la tot ce ți-ai dorit vreodată. Astfel, te liniștești și găsești soluții și explicații pentru toate situațiile în care ești implicat.

Capricorn: Persoanele din anturajul apropiat te solicită mult, provocându-te totodată la discuții personale. Ferește-te să le spui despre vulnerabilitățile tale sau despre planurile de viitor.

Vărsător: Se conturează noutăți financiare. Ar putea fi vorba despre primirea unui salariu, despre o donație din partea unor rude sau despre îmbunătățirea condițiilor de muncă.

Pești: În această săptămână pari pasiv și retras. Sunt favorizate dialogurile cu oamenii tăi de încredere și rezolvarea unor chestiuni personale pe care trebuie să le știi doar tu și cei foarte apropiați.

Articole asemănătoare

Back to top button