fbpx

horoscop | Unii obțin bani, alții – succes în carieră. Ce ne prezic astrele pentru săptămâna viitoare?

Săptămâna viitoare mai multe zodii vor avea parte de muncă productivă la serviciu, dar și unele schimbări în relație sau în familie. Ar putea fi vorba de o funcție nou, sarcini urgente, schimbarea locului de trai sau noutăți pe plan sentimental.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

La serviciu apar sarcini de lucru urgente, pe care numai tu le poți rezolva onorabil. Selectează prioritățile, dozează-ți eforturile și ai grijă de starea sănătății.

Taur

Relațiile familiale sunt foarte provocatoare. Ai parte de discuții aprinse și ar fi bine să ții cont și de părerile celorlalți. Nu lăsa banalitățile să se transforme în conflicte îndelungate.

Gemeni

Ești foarte solicitat de către persoanele din anturajul apropiat. Ai putea avea discuții, întâlniri, călătorii pe distanțe scurte, dar te vei ocupa și de probleme legate de relația de cuplu.

Rac

Săptămâna este dominată de schimbări la serviciu. Poate fi vorba despre obținerea salariului, despre schimbarea condițiilor de muncă sau despre favoruri din partea colegilor.

Leu

Există riscul să te pierzi printre discuții și activități neprofitabile. În urma unor situații neobișnuite, te vei hotărî să finalizezi o relație și chiar să-ți schimbi filozofia de viață.

Fecioară

Tentația de a vorbi despre tine și planurile tale viitoare este mare. Fii prudent și nu discuta prea mult despre intențiile de viitor. Vineri ai putea avea schimbări pe plan financiar.

Balanță

Ești solicitat la locul de muncă pentru a rezolva chestiuni urgente. Fii sigur că vei obține aprecierile și susținerea sinceră a colegilor, dar și a șefilor.

Scorpion

Ai putea primi oferte de colaborare avantajoase, dar astrele îți recomandă să le analizezi bine. Fii atent ce sfaturi primești și ai grijă de sănătate, care a devenit vulnerabilă în ultima vreme.

Săgetător

Relația cu omul drag se schimbă radical și decizi să îți refaci viață. Încerci să îți schimbi viziunile și chiar ești gata să pleci undeva departe pentru a-ți realiza visurile.

Capricorn

Dialogurile cu persoane erudite te vor ajuta să privești dintr-o altă perspectivă viața și evenimentele ei. Închei o etapă profesională, iar tot ce e mai interesant \abia urmează.

Vărsător

Ai parte de mai multe cheltuieli de rutină miercuri. Pe de altă parte, apar câștiguri suplimentare dintr-o colaborare sau cineva drag te sprijină material într-un mod surprinzător.

Pești

Ai grijă și de sănătate, pentru că eforturile din ultima vreme își lasă amprenta asupra organismului tău. Odihna, dieta și plimbările ușoare la aer liber ți-ar prinde bine.

Articole asemănătoare

Back to top button